reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

A byłam zła bo mąż wziął wczoraj aparat do pracy a tu taka ważna chwila i nie udokumentowana. A teraz zmykam bo mi Oli mama mama zapodaje. :-) :-) Papa

reklama
Ależ tu nowości i radości.
Heatherek zazdroszze ci tego buziaka. Musiało być cudownie :-D
Co do upadków to rzeczywiście nawet siedząc przy maluchu na wyciagniecie ręki nie da się uniknoć guza. Kuba na przykład stanowi sam dla siebie zagrożenie w kąpieli. Gdyby nie fotelik to nie wiem co by było. Nawet nagrać wam tego nie mogę bo dostaje w wodzie jakiegoś amoku i tak szaleje że co chwila sie podtapia.

Oleńko super osiągnięcie !!!!! brawo

Ell niezłą masz aparatkę

Gratulujemy - tyle wspaniałości - nowych umiejętności :)
A co do zagrożenia w kąpieli - coś o tym wiemy, z tym że Karol nie tyle że się podtapia tylko wspina się i robi to tak gwałtownie i zawzięcie że się ślizga nawet jak jest mata - zawsze stópkę gdzieś poza matą postawi...podtapianie mu się zdarzało ale jakoś nic sobie z tego nie robił...a dzisiaj miał taką energię że normalnie w berka się bawiliśmy :) i iegania i chichrania było na maksa, potem oczywiście nie mógł zasnąć po takim dzidowaniu - ani w dzień ani wieczorem- a ja biedna sama z nim walczyłąm bo mąż wyjechał

Dziewczyny gratuluje postępów!!!!!!!! Używacie może chodzików???? Bo moja mała nie raczkuje i myślę nad tym wynalazkiem.....

U nas buziaki z języczkiem:-) i slinka juz od jakiegos czasu hi hi Wojtek przy tym robi taka smieszna mine i przewraca oczami normalnie umieram ze smiechu:-)

Brawo dla dzieciaczków
Daniel ostatnio zrobił sie bardziej ruchliwy ale nadal leniuszkowaty
Ostatnio tak go zainteresował telefon że poszedł za nim tzn popełzał ( filmik w wątku) normalnie byław w szoku .. ale tak na co dzień to nie drgnie

Wojciaszek ma dziś na koncie osiągnięcia "wstawaniowe". Do tej pory w łóżeczku wstał może kilka razy, choć próbował często. A dziś jakiś przełom. Jak wstał, to fikał na stojąco ze 40 min. i chichotał. :szok:Puszczał się jedną rączką, a drugą bawił. Łaził sobie po łóżeczku trzymając się. A potem wstał też w kuchni przy swoim krzesełku karmieniowym i wędrował trzymając się krzesełka.
Takiego mam dziś wędrowniczka.:-)

reklama
Jej ile postepow
heatherek- super z tymi buziakami - ja tez chce, Mati na razie caluje sam siebie w lusterku...i tez takie obslinione buziaki
basia26- jak fajnie uslyszec mama:))
Mati:
- robi kosi-kosi
-przybija piatke
- robi czesc
-lekko robi pa-pa - uczymy go:)))
- kiedy mu schowam krowke albo kluczyk do dziurki w pudelku materialowym-zabawce i mowie gdzie jest kluczyk/krowka- to wyciaga

Mowi po doroslemu ba-ba
mowie rozne spolgloski: b. g i inne
I duzo, dzu sie smieje i chichocze...
uwielbia a-kuku:-):-):-)

Jeszce nie raczkuje...

Do góry