reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
No mam nadzieję że jednak sama sobie poradzę - pewnie z racji zawodu by mnie nie zakwalifikowali do programu ;) tylko ze swoim dzieckiem to nie jest tak łatwo jak innym rodzicom o ich dzieciach radzić...

Baska podobno Haribo to najzdrowsze slodycze...bylo tu kiedys o tym nawet na forum...A KAROLEK to gigant na maxa :-)

A Izke to bym chiala przy tym oknie zobaczyc...Musialo to super pociesznie wygladac:-D

z Tv prosze czekac az bede w polsce bo nie ma tu polskiej telewizji...A anteny nie moge sobie sprawic bo mamy zakaz...powod-psuje architekture...:eek:

a tak jak na supernianie zeszlo to co myslicie o jej metodach wychowawczych? zamierzacie cos z tego stosowac?

Mi sie program podoba, nawet sobie ksiazke kupilam i zamierzam stosowac....np. porzadek dnia, wspolne jedzenie, to o spaniu, nagrodach i karach...:):-):-):-)
Basiu- fajny by byl program z Karolkiem:)))))

Musze Matiego pochwalic - wczoraj zrobil siusiu i kupe na nocnik:))mama bardzo zadowolona, tata tez:-):-):-)

Mati dzielny chłopak:-) Jak niewiele wystarczy, żeby sprawić radość rodzicom:-D

Pewne metody superniani nawet mi się podobają, ale na przykład nie mogę znieść, jak dzieci przeraźliwie płaczą, a ona każe nie reagować. Mi serce by chyba pękło w tym czasie ze trzy razy... Zawsze to łatwiej wychowywać cudze dzieci, bo nie ma tych ogromnych emocji...

Bąska jak zwykle Karolek na samym czele, a mateuszek goni oj goni ...
co do poczynań mojego potomka to bez zmian , nadal kręci się wokól własnej osi ale dupa jest nadal jakby przybita gwożdziami do podogi, ani drgnie, może się kręcić ale dupa na podłodze ma swoje miejsce !!!!
stanie też baaaardzo daleko..
no najwięcej to nawija

reklama
Do góry