Baśka będzie nam miło zobaczyć cię w TV:-) TYLKO DAJ ZNAĆ KIEDY EMISJA;-)- i boje się co wyniknie z tego jego strasznego uporu!!! normalnie przypadek supernianiowy mi rośnie
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Baska podobno Haribo to najzdrowsze slodycze...bylo tu kiedys o tym nawet na forum...A KAROLEK to gigant na maxa :-)
A Izke to bym chiala przy tym oknie zobaczyc...Musialo to super pociesznie wygladac
A Izke to bym chiala przy tym oknie zobaczyc...Musialo to super pociesznie wygladac
patrycja24berlin
z Tv prosze czekac az bede w polsce bo nie ma tu polskiej telewizji...A anteny nie moge sobie sprawic bo mamy zakaz...powod-psuje architekture...
Mi sie program podoba, nawet sobie ksiazke kupilam i zamierzam stosowac....np. porzadek dnia, wspolne jedzenie, to o spaniu, nagrodach i karach...:-):-):-)
Basiu- fajny by byl program z Karolkiem))))
Musze Matiego pochwalic - wczoraj zrobil siusiu i kupe na nocnik)mama bardzo zadowolona, tata tez:-):-):-)
Basiu- fajny by byl program z Karolkiem))))
Musze Matiego pochwalic - wczoraj zrobil siusiu i kupe na nocnik)mama bardzo zadowolona, tata tez:-):-):-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Mati dzielny chłopak:-) Jak niewiele wystarczy, żeby sprawić radość rodzicom
Pewne metody superniani nawet mi się podobają, ale na przykład nie mogę znieść, jak dzieci przeraźliwie płaczą, a ona każe nie reagować. Mi serce by chyba pękło w tym czasie ze trzy razy... Zawsze to łatwiej wychowywać cudze dzieci, bo nie ma tych ogromnych emocji...
Pewne metody superniani nawet mi się podobają, ale na przykład nie mogę znieść, jak dzieci przeraźliwie płaczą, a ona każe nie reagować. Mi serce by chyba pękło w tym czasie ze trzy razy... Zawsze to łatwiej wychowywać cudze dzieci, bo nie ma tych ogromnych emocji...
Bąska jak zwykle Karolek na samym czele, a mateuszek goni oj goni ...
co do poczynań mojego potomka to bez zmian , nadal kręci się wokól własnej osi ale dupa jest nadal jakby przybita gwożdziami do podogi, ani drgnie, może się kręcić ale dupa na podłodze ma swoje miejsce !!!!
stanie też baaaardzo daleko..
no najwięcej to nawija
co do poczynań mojego potomka to bez zmian , nadal kręci się wokól własnej osi ale dupa jest nadal jakby przybita gwożdziami do podogi, ani drgnie, może się kręcić ale dupa na podłodze ma swoje miejsce !!!!
stanie też baaaardzo daleko..
no najwięcej to nawija
reklama
patrycja24berlin
Danielek bedzie prezenterem telewizyjnym...Rozgadany i do tego piekny...laski beda wzdychac do bialego ekranu:-)