reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Mamoot tylko nie filozof! Znam jednego i za nic nie potrafię się z nim dogadać! ;-)
Kuba też udaje greka jak słyszy nie wolno. Zwłaszcza upodobał sobie wtyczkę i gniazdko od lampki nocnej i szarpie się z nim parę razy dziennie.
Sumka u nas podobnie, wszelkiego rodzaju kable to najlepsza zabawka, jak je zobaczy to jakby jej ktoś skrzydeł dodał, nagle wie jak się raczkuje do przodu;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja wlasnie zliczylam kable pod biurkiem gdzie Noemi nawet jak siedze przeciska sie i rozpycha by tylko dotrzec do nich...Jest ich tam razem 13 wtyczek plus wtyczka od telefonu...Prawdziwy raj....!!!!!!!!!
Mateusz dzisiaj dorwal sie do darmofonu tatusia, zdjal tylna klapke, wydlubal baterie i wlasnie dobieral sie do karty sim, zeby ja wyciagnac.... I oczywiscie wszystko w okamgnieniu, tak ze nie zdazylismy nawet zauwazyc, nie mowiac o reakcji!
marzena9
Fanka BB :)
och kable! u nas najwieksza namietnosc to kable, sznurki, przewody, nitki, troczki, wstazki - wszystko co dluuuugie i w zasiegu wzroku. jak tylko dojrzy cos takiego to biegiem (do tylu) i dawaj tarmosic. kiedys lezala na podlodze, bawila sie a ja cos w kuchni robilam i jakos tak zacichla tylko raz na czas slyszalam takie poparskiwanie i sapanie - ona tak sie cieszy i w koncu poszlam sprawdzic co ja tak cieszy a ona znalazla ladowarke! i to podpieta do gniazdka Tatus zapomnial schowac po nocnym ladowaniu telefonu i ta gnida to wyszperala i oczywiscie super zabawe miala. nie pytajcie co sie dzialo jak jej zabralam . Niby toto jeszcze nie chodzi ale oczy trzeba miec wszedzie bo diabli wiedza co to sobie do zabawy wezmie
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Sumka wypluj te słowa. Polityk to jeszcze gorzej niż filozof!!!ewentualnie obstawiam jeszcze polityka. tym też się paszcza nie zamyka
Heatherek, Marcinek też jest dobry w te klocki. Ostatnio tak się bawił telefonem tatusia, że od kilku dni leży w naprawie, a tatuś musiał kupić sobie nowy
reklama
Karolek nauczył się ładnie pokazywac kotka, pieska i tik-taka. Poza tym oczywiście wie kto to babcia (i gdzie babcia ma nos!) i dziadek, jak dzwoni domofon to się wyrywa do drzwi A dziś zrobił numer bo zdjął mojej mamie okulary (to dziadkowi i babci robił od dawna, ostatnio nawet lekarzowi próbował) ale numer zrobił dalej - próbował założyć mi a potem sobie
Poza tym sporo nawija - w swoim języku, ze zrozumiałych najczęściej ostatnio tata , mama i baba rzadziej, jak robi papa to mówi"tatata" zamiast "papapa". Śmiesznie jak książeczką się bawi i nawija - jakby czytał, jeszcze potrafi do tego palcem w niej pokazywać wrzucę taki filmik jak to śmiesznie jak to robi
No i chodzenie za rączki na topie - bioderka mu się bujają przy tym ale tak się domaga że kodgoś zawsze "namówi" - a to mnie a to dziadka czy babcie i sobie idziemy z pokoju do kuchni na przykład
Poza tym sporo nawija - w swoim języku, ze zrozumiałych najczęściej ostatnio tata , mama i baba rzadziej, jak robi papa to mówi"tatata" zamiast "papapa". Śmiesznie jak książeczką się bawi i nawija - jakby czytał, jeszcze potrafi do tego palcem w niej pokazywać wrzucę taki filmik jak to śmiesznie jak to robi
No i chodzenie za rączki na topie - bioderka mu się bujają przy tym ale tak się domaga że kodgoś zawsze "namówi" - a to mnie a to dziadka czy babcie i sobie idziemy z pokoju do kuchni na przykład