reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaków

Eli...a jakie Hania miała objawy zanim zdecydowalas sie iśc do lekarza???
Moja Julka w dzien i wieczorem jest rewelacja...a w nocy ewidentnie cos jej siedzi w nosie. Zakrapiam kropelki ale Frida nic nie daje i za cholere nie mozna tego sie pozbyć. Tylko kropelki troche pomagają.
Tez myślałam, ze to może zatoki ale po tym co tutaj piszecie to moze po prostu zwykły katarek?? Ale dlaczego tylko w nocy???

reklama
Makta spróbuj kropli do nosa Euphorbium 4razy dziennie po jednym psiknieciu w obie dziurki mojej małej pomogło też miała tak że tylko w nocy jakby nosek zatkany i czasem kichała w dzień a teraz jest w porządku i czasem tylko jakieś "babki"jej fridą odciągam hehe;-)te kropelki zapisała mi lekarka więc bez obaw że sama coś kombinowałam.Może Julce też pomogą;-)

Dzięki Monia...tylko że ja jestem w uk a tutaj nic takiego nie znalazlam :(
Może jesli jeszcze masz opakowanie tych kropelek podaj nazwe substancji czynnej moze tak mi bedz\ie łatwiej cos znaleźć...z gory dziękuję :-)

Dopiero teraz miałam net żeby się zalogować:-D.
Z opóźnieniem więc piszę, że Borys miał w 7 tyg. wagę 5900. Teraz ma już skończone 2 m-ce i waży ponad 6 kg...ale ciężar z niego....:sorry:

ten katarek nocny maja chyba wszystkie dzdziaczki...moze faktycznie za sucho troszke w pomieszczeniach jest...mi doktor powiedzial, ze kazdy z nas ma taki katar i wycieramy go albo przelykamy nieswiadomie bo to dla nas takie normalne...nakazl sie nie przejmowac tym, tylko co jakis czas wyprozniac frida i 2-3 razy dziennie sol morska zaposcic do nosa...
sprobujce dac soli podwojna dawke, potem polozyc na brzuszku na 1-2 minutki moze krocej, i wtedy zciągnąc katarek frida...ale tak porzadnie...- moj Franke czasami placze wtedy jakbym go ze skory obdzierala, ale wyciagle takie gluta wielkiego ze szok....siedzą sobie gdzies wysoko dlatego ich nie widzimy....

Moniaa znalazłam jednak te kropelki :)
Dzisiaj postaram sie je zdobyc i zobaczymy co bedzie dalej...
chociaz dzisiajsza noc była zdecydowanie lepsza :) ufffff

Makta Hania miała katar, kaszel (ale to od kataru który jej spływał po gardle i miała 38st temperature ale temp zniknela a katae został

U nas dziś kolejny dzień z katarem, już od piątku:(, jak narazie gorączki brak, marudzi troszke wiecej, czasem kasłał jak mu spływało, mały miał przepisany Fenistil, Flegaminę, Cebion multi-odsysać i zakraplać ile się da, dziś katar ciut gęstszy, zaczynam sie bać, czy będzie konieczny antybiotyk, czy przejdzie!?

reklama
Moje dziecko, jak plakalo dzisiaj rano, powiedzialo uwaga!!!!!...MAMA :tak::-):-D
oczywiscie to niemozliwe :cool:ale serio :tak:normalnie tak mu sie udalo sprawic mamusi przyjemnosc ze szok:rofl2:szkoda ze to bylo nieswiadome;-)

Do góry