reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Filipek dziękuje za gratulacje ale muszę Wam "powiedzieć", że biedne jest to moje dziecię. W miejscu tych górnych wyżynających się ząbków dziąsełka ma okropnie spuchnięte i aż sine. Tak jak pisałam górna jedynka już się przebiła, wydaje mi się też że kieł jest tuż tuż. Szkoda mi mojego szkrabka bo widzę, że bardzo go boli.

Michaś jak zwykle na czele styczniaków:-). Karlam1, urodziłaś McGyvera;-), nie ma dla niego rzeczy niemożliwych. Aż trudno uwierzyć, że on ma dopiero 5,5 miesiąca:szok:.
A Antosiowi wyżyna się pierwszy ząbek:tak::-):tak::-):tak:- dolna prawa jedyneczka, wielka radość w domu, tylko Antosiowi nie do śmiechu:no:, troszkę gorączkuje:-(.

Fogia - cieplutkie gratki dla Filipka :-) - naszego styczniowego przodowniczka w ząbkowaniu :tak::tak::tak: i wrzucaj te nowe fotki, bo tak mi się coś wydaje, że dawno zdjątek nie umieszczałaś :-p ;-)

Karlam1 - oczywiście filmik świetny, tak samo jak Twój mały akrobata :-)!!!!!

MamaAntosia - Gratulujemy!!! Trzymamy kciukaski za "w miarę" bezbolesne pierwsze ząbkowanie :-) :tak: :-)

a mi się nie chce filmik z Michasiem w roli głównej otworzyć:zawstydzona/y::wściekła/y::no::angry: kurcze - ale wierzę że jest boski :tak::-D
tika witaj droga styczniowa mamusiu i witaj Mateuszku :-)

no wreszcie znalazłam zdjęcia Mateuszka - :tak: śliczny chłopczyk Tika
z nowych umiejętności: hmm młoda wynalazła swoje ucho ... prawe :-):szok: hehe no i go niemiłosiernie drapie - zwykle przy jedzeniu :angry::no: co za łobuziara.
Od dzisiaj urządza nam koncert życzeń przekrzykuje sama siebie... napewno z powodu ząbka który się jeszcze nie przebił ale już go wyczuwamy i pewno pierońsko boli. a propo używacie dziewczynki jakiegoś żelu na te dziąsełka. Bo ona ani nie ma gorączki ani spuchniętych tych dziąsełek, po prostu ją bolą...:baffled: i nie wiem jak pomóc.
już całkiem ładnie siedzi :) więc rozglądamy się za krzesełkiem do karmienia... ups nie ten wątek :-p:sorry2: a no i pływa w wannie :tak:, no takie pozycje przyjmuje leżąc na brzuszku w wannie że lejemy ze śmiechu:laugh2:

reklama
MamaAntosia-dzięx;-) ją tak boli przez chwilke - podrze sie i znowu spokój:confused:,ale zwykle to się w nocy budzi - myślałam że głodna a ją chyba boli :-( chyba chyba ... :baffled:

Do góry