reklama
F
fogia
Gość
Filipek dziękuje za gratulacje ale muszę Wam "powiedzieć", że biedne jest to moje dziecię. W miejscu tych górnych wyżynających się ząbków dziąsełka ma okropnie spuchnięte i aż sine. Tak jak pisałam górna jedynka już się przebiła, wydaje mi się też że kieł jest tuż tuż. Szkoda mi mojego szkrabka bo widzę, że bardzo go boli.
F
fogia
Gość
o kurcze - oglądałam filmik i normalnie w szoku jestem. Karlam on jest niesamowity!!!!
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Michaś jak zwykle na czele styczniaków:-). Karlam1, urodziłaś McGyvera;-), nie ma dla niego rzeczy niemożliwych. Aż trudno uwierzyć, że on ma dopiero 5,5 miesiąca.
A Antosiowi wyżyna się pierwszy ząbek:-):-)- dolna prawa jedyneczka, wielka radość w domu, tylko Antosiowi nie do śmiechu, troszkę gorączkuje:-(.
A Antosiowi wyżyna się pierwszy ząbek:-):-)- dolna prawa jedyneczka, wielka radość w domu, tylko Antosiowi nie do śmiechu, troszkę gorączkuje:-(.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
jak to mowi dziadek, Michas to maly akrobata ;-)
gratulacje dla zabkowiczow ;-)
Fogia Twoj Filipek przoduje w zabkowaniu ;-)
gratulacje dla zabkowiczow ;-)
Fogia Twoj Filipek przoduje w zabkowaniu ;-)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Fogia - cieplutkie gratki dla Filipka :-) - naszego styczniowego przodowniczka w ząbkowaniu i wrzucaj te nowe fotki, bo tak mi się coś wydaje, że dawno zdjątek nie umieszczałaś ;-)
Karlam1 - oczywiście filmik świetny, tak samo jak Twój mały akrobata :-)!!!!!
MamaAntosia - Gratulujemy!!! Trzymamy kciukaski za "w miarę" bezbolesne pierwsze ząbkowanie :-) :-)
Karlam1 - oczywiście filmik świetny, tak samo jak Twój mały akrobata :-)!!!!!
MamaAntosia - Gratulujemy!!! Trzymamy kciukaski za "w miarę" bezbolesne pierwsze ząbkowanie :-) :-)
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
a mi się nie chce filmik z Michasiem w roli głównej otworzyć kurcze - ale wierzę że jest boski
tika witaj droga styczniowa mamusiu i witaj Mateuszku :-)
tika witaj droga styczniowa mamusiu i witaj Mateuszku :-)
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
no wreszcie znalazłam zdjęcia Mateuszka - śliczny chłopczyk Tika
z nowych umiejętności: hmm młoda wynalazła swoje ucho ... prawe :-) hehe no i go niemiłosiernie drapie - zwykle przy jedzeniu co za łobuziara.
Od dzisiaj urządza nam koncert życzeń przekrzykuje sama siebie... napewno z powodu ząbka który się jeszcze nie przebił ale już go wyczuwamy i pewno pierońsko boli. a propo używacie dziewczynki jakiegoś żelu na te dziąsełka. Bo ona ani nie ma gorączki ani spuchniętych tych dziąsełek, po prostu ją bolą... i nie wiem jak pomóc.
już całkiem ładnie siedzi więc rozglądamy się za krzesełkiem do karmienia... ups nie ten wątek a no i pływa w wannie , no takie pozycje przyjmuje leżąc na brzuszku w wannie że lejemy ze śmiechu
z nowych umiejętności: hmm młoda wynalazła swoje ucho ... prawe :-) hehe no i go niemiłosiernie drapie - zwykle przy jedzeniu co za łobuziara.
Od dzisiaj urządza nam koncert życzeń przekrzykuje sama siebie... napewno z powodu ząbka który się jeszcze nie przebił ale już go wyczuwamy i pewno pierońsko boli. a propo używacie dziewczynki jakiegoś żelu na te dziąsełka. Bo ona ani nie ma gorączki ani spuchniętych tych dziąsełek, po prostu ją bolą... i nie wiem jak pomóc.
już całkiem ładnie siedzi więc rozglądamy się za krzesełkiem do karmienia... ups nie ten wątek a no i pływa w wannie , no takie pozycje przyjmuje leżąc na brzuszku w wannie że lejemy ze śmiechu
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
asiorek, ja daję małemu żel Calgel, pomaga ale tylko na chwilę
reklama
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
MamaAntosia-dzięx;-) ją tak boli przez chwilke - podrze sie i znowu spokój,ale zwykle to się w nocy budzi - myślałam że głodna a ją chyba boli :-( chyba chyba ...
Podziel się: