reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Zuzka kula sie na wszystkie mozliwe strony (najlepiej zawsze tam, gdzie nie ma juz kocyka) i od 2 dni raczkuje. Podnosi dupke i przesuwa sie po podlodze na raczkach i kolankach :-) nie robi tego jeszcze w zawrotnym tempie ale juz cakiem sprawnie jej to idzie :-)

reklama
brawo dla wszystkich raczkujacych dzieciaczkow a dla Michasia podwojne:-D:-D:-D

moja Laura to len:wściekła/y::no::angry::eek:nic nie raczkuje tylko kula sie we wszystkie mozliwe strony:eek::crazy:

Michas dziekuje za pochwaly :-) zobaczycie niedlugo wszytskie beda smigac ;-)
a ty Maja to sie ciesz!!!!! przynajmniej wiesz ze jak zostawisz w pewnym miejscu to tam ja znajdziesz :-) bo ja to juz nie moge z pokoju wyjsc ;-( a siku robie w przelocie na raty!!!

Abeja - .... a to sprytna dziewczynka z tego Twojego Zuzolka :tak::-) :-D.

Maja25 - zgadzam się z Elżbietką "... ale za to jaki śliczny leń" :tak::-):-D.

Karlam1 - bidulko ... ale jaka możesz być dumna z swojego Michasia, że łobuz do wszystkiego rwie się prawie z ... "prędkością światła ;-):-D:tak:

a moj maly nic stanal w miejcu:-(nie raczkuje zeby nie ida i tylko sie przekreca i siedzi:rofl2:ale i tak jestem z niego dumna :tak:a wczoraj odkryl ze ma nogi:-p

Jeremi coś już zaczyna kumać z tym raczkowaniem, ale póki co to wygląda to smiesznie .... dupsko do góry idzie dość wysoko, nogi już prawie raczkują, ale jak to się poruszać z rączkami w buzi :eek: heeeheeehee a czasem pacnie na twarz i ciśnie nosem do przodu ....... masiakra :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry