reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

asiorek1980 - dziękujemy za ciepłe powitanie :-) :-) :-) i czekamy na pierwszy ząbek Twojej słodziutkiej Melci :tak: Nam poleciła pani doktor pediatra Dentinox-Gel, który sama stosowała u swoich dzieci. Ale on też działa chyba tylko przez chwilkę tak jak ten żel, o którym pisała MamaAntosia. Mateuszkowi Dentinox-Gel baaaaardzo smakuje :tak:, więc jak widzi że biorę tubkę do ręki to od razu otwiera szeroko dziubek :-D

reklama
tika spostrzegawcza jesteś. :-):-):-):-)Faktycznie dawno zdjęć Filipa nie było na forum ale jak tylko wrócimy do domu (za jakiś tydzień) to nadrobimy zaległości.
Byliśmy dziś z młodym na wycieczce w Nałęczowie. Filipowi najbardziej podobały się łabędzie i pan grający na saksofonie.

Fogia - to mieliście piękną wycieczkę :-), a Twój słodki Filippo poznał nowe atrakcje :-) .... na fotki oczywiście czekamy ... czekamy :tak::-D

Wczoraj Oliwcia zaskoczyla nas niezmiernie, zaczynajac od tego ze wieczorem bonowala do 21 a ostatnio zasypia przed 20 a konczac na tym ze zasnela na brzuszku na ktory sama sie przewrocila, co prawda reka jej sie jedna podgiela ale ona nawet tego nie zauwazyla... i tak spala do 24 az ja nakarmilam :p

no to mój Filippo zaczyna raczkowanie na dobre. najpierw staje na kolankach i dłoniach, unosie tyłek i brzuch, buja sie do przodu i tyłu. nastepnie przesuwa jedno kolanko do przodu i łapki :-)

Elżbietka - gratulujemy raczkującego :-) i jak świetnie pływającego syneczka :tak::-):tak: (oczywiście widziałam filmiki i wszystkie zdjęcia z basenu :tak::-D)
Mateusz próbuje dopiero zgrać rączki i nóżki w tym raczkowaniu, niestety jak narazie to rączki mu tylko .... przeszkadzają:confused2::confused::laugh2:, bo dupkę podnosi wysoko do góry i klęcząc na kolankach przebiera nóżkami, ale nie załapał jeszcze, że łapki w raczkowaniu też są po to, by ich używać :-D:laugh2:.

Filipku brawo brawo :-)

zobaczycie dzieci to zajarza szybciutko, MIchalek potrzebowal kilku dni ;-) teraz czekamy az zajarzy ze jak stoi i to ma sie trzymac bo jak narazie puszcza sie i bęc!!! wczoraj nabil sobie trzy guzy!! :-)

brawo brawo zdolne kochane dzieciaczki :-):tak::-D
a Amelce idzie nie ząb tylko kurcze dwa zęby z dołu... bolą ją strasznie :( kupiłam ten żel - zobaczymy czy choć przez chwilę pomoże... konsultowałam ze znajomą lekarką to Jej przekrzywianie główki...ona mówi że nic takiego nie widzi :-):szok: kurde no widocznie przewrażliwiona jestem:-p:rofl2::crazy: zwariować można

reklama
Do góry