reklama
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
Michas To Maly Supermen:-d;-)
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
Karlam _ Michaś po prostu szaleje :-) no niezły jest muszę przyznać !! super chłopczyk.
A ja się pochwalę że Melce wychodzi prawa dolna jedyneczka - jeszcze się nie przebiła ale już widać białego ząbaczka
A ja się pochwalę że Melce wychodzi prawa dolna jedyneczka - jeszcze się nie przebiła ale już widać białego ząbaczka
F
fogia
Gość
Uroczyście oznajmiam, że mamy już 3 ząbki. Dwie dolne jedynki i lewa górna. Jak tylko wrócę do domu to wrzucę na forum kilka zdjęć.
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
o rany Filipku gratulujemy
kamamamusia
Fanka BB :)
Jejku, ale te wasze dzieciaki szybko się rozwijają!:-)
Mój narazie śmieje się szerokim bezzębnym uśmiechem.....
A propos odkryć to dopiero dziś odkrył, że ma ...siusiaka....
A i jeszcze jak go podniesiemy tak pod paszki w pionie i pozwolimy, aby mały dotknął nogami tapczanu, to zaczyna przebierać nóżkami jakby pędził na rowerze...:-)do tego głowę na spuszczoną w dół, bo musi obserwować te szalejące nogi i skupienie na zmianę z uśmiechem na twarzy.
...ale on jest kochany....że ho hoooo
Mój narazie śmieje się szerokim bezzębnym uśmiechem.....
A propos odkryć to dopiero dziś odkrył, że ma ...siusiaka....
A i jeszcze jak go podniesiemy tak pod paszki w pionie i pozwolimy, aby mały dotknął nogami tapczanu, to zaczyna przebierać nóżkami jakby pędził na rowerze...:-)do tego głowę na spuszczoną w dół, bo musi obserwować te szalejące nogi i skupienie na zmianę z uśmiechem na twarzy.
...ale on jest kochany....że ho hoooo
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
a my nadal bez zabkow:-(ale za to moj maly wie ze ma uszy i sie za nie ciagnie no i potrafi sie drapac :-)i szczypie ale nie siebie tylko innych
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
No nieeeee .... z jakim luzikiem i z jaka nonszlancja :-) Michaś sobie stoi ... jakby to robil juz ..... cale zycie ;-) Rewelacja!!!!!!
Podziel się: