reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Antek "nie" krzyczy już od dawna i to zawsze połączone jest z jakimś protestem i płaczem;-)
K
kasiulka0901
Gość
Roszek swobodnie sięobraca na z pleców na brzuszek i z brzuszka na pleckia jak na brzuszku leży to pupcię do góry zadziera.
Trzeba mieć go cały czas na oku
Trzeba mieć go cały czas na oku
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
a ja dzisiaj przez mojego szkraba sie zalamalam, juz nie mam sily sie nim zajmowac caly dzien.... nie polezy nawet minuty....
kamamamusia
Fanka BB :)
a ja dzisiaj przez mojego szkraba sie zalamalam, juz nie mam sily sie nim zajmowac caly dzien.... nie polezy nawet minuty....
Karlam, nie załamuj się kobieto! Głowa do góry ..może jutro zaśnie na dlużej w ciągu dnia?
A ja chciałam sie pochwalić nowa umiejętnością mojego synka- odkąd dostaje częściej pierś (bo bierze antybiotyki) to rzuca się na mnie jak zwierz...z wrzaskiem dosłownie, łapie mnie za bluzkę łapkami , sam się podciąga i do cycka oczywiście...i to samo w nocy spi po 2 godziny i się budzi z wrzaskiem i znowu atakuje.....a od 3 rano budzi się co godzina....
jezu, a już było tak słodko.....
a jak płacze czy się wkurza to często krzyczy NIE a nawet MAMAMA, czy MUMA...oczywiście bez zrozumienia i raczej jest to taki bełkotliwy krzyk MUUUMMAAA...
Karlam1
mlody juz nie pelza tylko raczkuje, czasami jeszcze mu sie poplataja lapki ale juz zakumal o co w raczkowaniu chodzi, poza tym wstaje na nozki po podciagnieciu sie np o szczebelki lozeczka lub o poduszke, czy wdrapujac sie po moich nogach, poza tym siada ale nie z boku, tylko z lezenia na brzuchu, jedna noge daje do przodu i opiera sie na stopie, potem prostuje tulow i soedzi z jedna noga z przodu a druga z tylu, potem przeklada ta noge z tylu do przodu i siedzi przez chwile.
Karlam1
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Ten Michaś jest kapitalny:-);-)
K
kasiulka0901
Gość
Super po prostu.
reklama
F
fogia
Gość
Filippo też wrzeszczy NIE, jak jest głodny albo podeje mu zupkę albo deserek to gada "am". No i "ma ma" albo "ma", "ba". Ciekawe kiedy będzie to świadome mówienie.
Podziel się: