reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
No pięknie :szok::-D:-D:-D

Mój mąż sprytnie chowa się przed Emilką, więc nago ani go nie widziała, ani chyba nie zobaczy.:tak:

No i łazienka też ulubione miejsce, potrafi przesiedzieć na nocniku z pół godziny, a w wannie, siedziałaby ile by mogła :tak:

Abejka Zuzka jest obłedna, zreszta Filip Eli tez nieziemski - biedulek sie zmartwiła, ze mama 'wybrakowana":-D. Moja jezcze nie miała zadnych przemyśleń co do siusiaków:-D

Abeja niezle:-D:-p Niko tez nie mial okazji sie przygladac ale jak ostatnio byla ta moja kumpela z corka i on usiadl na nocnik to ona podbiegla i mowi "o matko a co to??" i pokazuje na siusiaka:-p

Padam ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Nikuś aż za bardzo lubi swojego siusiaka, w kąpieli się nim bawi i za każdym razem jak jest beż majtek :confused:, a jak M. idzie goły, przeważnie po kąpieli, to Nikuś się cieszy i chce go złapać :szok:, a biedny M. ucieka i mówi "taty sisior, masz swojego" :-D:-D:-D.

:-D:-D:-D:-D He he , uśmiałam sie, u mnie to samo tylko Marysia oczywiscie obserwuje Krystiana i ostatnio, wołała sisi no to ja mówie to siadaj na nocniczku a ona poszła do łazienki i wypinała sie na stojaco do kibelka, chyba tez chciała jak krystian sikac,:-D:-D mnie sprawdzała czy mam "pitola" czy "pitoszke" weszła do łazienki oczywiscie wtrakcie posiadówki i pyta "mama mas patoszke"?jeszcze sie nachyliła i zagladała, normalni etak mi sie smiac chciało ze wytzrymac nie mogłam:-D:-D

"o matko a co to??" --:-D:- tekst stulecia

reklama
hahahaha te nasze dzieciaki są bezbłędne. Gdzieś czytałam, że to właśnie jest ten moment gdy dzieciaki zauważają różnice płci. Fifi w tym temacie wykazuje całkowity brak zainteresowania.

Do góry