reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
No pięknie :szok::-D:-D:-D

Mój mąż sprytnie chowa się przed Emilką, więc nago ani go nie widziała, ani chyba nie zobaczy.:tak:

No i łazienka też ulubione miejsce, potrafi przesiedzieć na nocniku z pół godziny, a w wannie, siedziałaby ile by mogła :tak:

Abejka Zuzka jest obłedna, zreszta Filip Eli tez nieziemski - biedulek sie zmartwiła, ze mama 'wybrakowana":-D. Moja jezcze nie miała zadnych przemyśleń co do siusiaków:-D

Abeja niezle:-D:-p Niko tez nie mial okazji sie przygladac ale jak ostatnio byla ta moja kumpela z corka i on usiadl na nocnik to ona podbiegla i mowi "o matko a co to??" i pokazuje na siusiaka:-p

Padam ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Nikuś aż za bardzo lubi swojego siusiaka, w kąpieli się nim bawi i za każdym razem jak jest beż majtek :confused:, a jak M. idzie goły, przeważnie po kąpieli, to Nikuś się cieszy i chce go złapać :szok:, a biedny M. ucieka i mówi "taty sisior, masz swojego" :-D:-D:-D.

:-D:-D:-D:-D He he , uśmiałam sie, u mnie to samo tylko Marysia oczywiscie obserwuje Krystiana i ostatnio, wołała sisi no to ja mówie to siadaj na nocniczku a ona poszła do łazienki i wypinała sie na stojaco do kibelka, chyba tez chciała jak krystian sikac,:-D:-D mnie sprawdzała czy mam "pitola" czy "pitoszke" weszła do łazienki oczywiscie wtrakcie posiadówki i pyta "mama mas patoszke"?jeszcze sie nachyliła i zagladała, normalni etak mi sie smiac chciało ze wytzrymac nie mogłam:-D:-D

"o matko a co to??" --:-D:- tekst stulecia

reklama
hahahaha te nasze dzieciaki są bezbłędne. Gdzieś czytałam, że to właśnie jest ten moment gdy dzieciaki zauważają różnice płci. Fifi w tym temacie wykazuje całkowity brak zainteresowania.

Do góry