reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Cóż mi pozostaje powiedzieć, Zuzka jest baaardzo rozgadana :szok:.
Gratki również dla Nadii :tak:.

Nikuś po wyjęciu szczebelek spał na zmianę na tapczanie lub w łóżeczku (tapczan stoi u niego w pokoju) ale jednak zdecydowałam się na powrót tylko do łóżeczka, bo jak będzie odpieluszanie nocne to wolę, żeby mi zasikał materac w łóżeczku, a nie duże łóżko :baffled:.

U nas w końcu postepy w mówieniu:tak:. Co prawda na codzień nie porozumiewamy się jeszcze w języku ludzkim:-p, ale Antoś codziennie coraz więcej po mnie powtarza:-).
Wczoraj było:
pam - pan
pami - pani
bupa - dupa:-D

bo jak będzie odpieluszanie nocne to wolę, żeby mi zasikał materac w łóżeczku, a nie duże łóżko :baffled:.
A widzisz, o tym nie pomyślałam, musimy Emilkę odpieluszyć zanim kupimy jej nowe wyrko. :tak:

Antośku opanowałeś najważniejsze słowa - Pan, Pani i ich dupa :-D teraz już z górki. Gratki!

A my własnie chcemy kupić Antosiowi dorosłe łóżko, być może już na urodziny:tak:, muszę tylko przekonać małża;-). Już nawet oglądałam na allegro:tak:

reklama
To sosnowe całkiem fajne, ja też myślę przyszłościowo, dlatego też chce kupić dorosłe ze zdejmowaną barierką, żeby było użyteczne przez najbliższe ileś tam lat:tak:

Tyle, że to jest 70x160 a ja chcę 90x200

Do góry