reklama
K
konto usuniete
Gość
kurcze od przyjazdu w ogole nie moglam wejsc na ten watek, jakies chinskie litery sie pokazywalydis mi sie udalo ale na poprzednia strone nie moge
wyczytalam troche z mapy tematow
tak wiec tynka gratuluje - obie zdolniachy ale masz dobrze!!no i fajnie ze z jedna juz sie spokojnie dogadujesz, kiedy to u nas nastapi
zywa dopiero przeczalam z ta choroba Hani, a wlasnie mialam sie pytac jak po wizycie u dermatologa.kurcze co to za cholerstwo ile jeszcze nie mozecie wychodzic? az sie zagoi czy zawsze jak jest slonce?
wszystkim styczniakom gratulujemy nowych slowek bo to widze glownie na czasie:-) u nas bez zmian
wyczytalam troche z mapy tematow
tak wiec tynka gratuluje - obie zdolniachy ale masz dobrze!!no i fajnie ze z jedna juz sie spokojnie dogadujesz, kiedy to u nas nastapi
zywa dopiero przeczalam z ta choroba Hani, a wlasnie mialam sie pytac jak po wizycie u dermatologa.kurcze co to za cholerstwo ile jeszcze nie mozecie wychodzic? az sie zagoi czy zawsze jak jest slonce?
wszystkim styczniakom gratulujemy nowych slowek bo to widze glownie na czasie:-) u nas bez zmian
A
ania_zywa
Gość
Gratulację dla wszystkich zdolnych styczniaków razem i każdego z osobna;-).
Martucha, my nie mamy zakazu wychodzenia, tylko ja zauważyłam, że jej się to coraz brzydsze robi od słońca, mimo że smaruję Hani skórę kremem z filtrem. Jak jej nie będzie schodzić to chyba jeszcze raz się przejdę z nią do dermatologa. Upss, nie ten wątek.
A Hania też ma nową umiejętność, wypadanie z kojca.
Martucha, my nie mamy zakazu wychodzenia, tylko ja zauważyłam, że jej się to coraz brzydsze robi od słońca, mimo że smaruję Hani skórę kremem z filtrem. Jak jej nie będzie schodzić to chyba jeszcze raz się przejdę z nią do dermatologa. Upss, nie ten wątek.
A Hania też ma nową umiejętność, wypadanie z kojca.
K
konto usuniete
Gość
I ja tuz po obiedzie tez musze sie pochwalic nowa umiejetnoscia bo idzie juz idealnie:-)
Niki sam pije z kubka z odpowiednim dozowaniem, nie wylewa i nie oblewa siebie, na dworze pije glownie kubusie play'a albo Leonki kartonik ze slomki wiec odstawiamy wszystkie inne niekapki itp.
zostawimy tylko jakis bidon ze slomka na dwor jak bedziemy brac picie z domku:-)
Niki sam pije z kubka z odpowiednim dozowaniem, nie wylewa i nie oblewa siebie, na dworze pije glownie kubusie play'a albo Leonki kartonik ze slomki wiec odstawiamy wszystkie inne niekapki itp.
zostawimy tylko jakis bidon ze slomka na dwor jak bedziemy brac picie z domku:-)
A
ania_zywa
Gość
Hania ostatnio ciągle powtarza dziwne słowo DYZIN DYZIN. Co to może nznaczyć??
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
To prawie jak nasz KAZIK KAZIKHania ostatnio ciągle powtarza dziwne słowo DYZIN DYZIN. Co to może nznaczyć??
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Po moim trupie... z całym szacunkiem dla wszystkich KazikówAntosiowa chyba braciszek bedzie sie Kazio nazywac
Podziel się: