reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Fajnie masz Tynka.
Emi dzień w dzień coś nowego, ale mało zrozumiale.
Dzisiaj pić i ko(jak mówiłam kocham)

jeszcze miałam o czymś napisać, ale zapomniałam :baffled:

reklama
kurcze od przyjazdu w ogole nie moglam wejsc na ten watek, jakies chinskie litery sie pokazywaly:wściekła/y:dis mi sie udalo ale na poprzednia strone nie moge:crazy:
wyczytalam troche z mapy tematow:baffled:

tak wiec tynka gratuluje - obie zdolniachy ale masz dobrze!!no i fajnie ze z jedna juz sie spokojnie dogadujesz, kiedy to u nas nastapi:confused:

zywa dopiero przeczalam z ta choroba Hani, a wlasnie mialam sie pytac jak po wizycie u dermatologa.kurcze co to za cholerstwo:crazy: ile jeszcze nie mozecie wychodzic? az sie zagoi czy zawsze jak jest slonce?

wszystkim styczniakom gratulujemy nowych slowek bo to widze glownie na czasie:-) u nas bez zmian

Gratulację dla wszystkich zdolnych styczniaków razem i każdego z osobna;-).
Martucha, my nie mamy zakazu wychodzenia, tylko ja zauważyłam, że jej się to coraz brzydsze robi od słońca, mimo że smaruję Hani skórę kremem z filtrem:crazy:. Jak jej nie będzie schodzić to chyba jeszcze raz się przejdę z nią do dermatologa. Upss, nie ten wątek:-p:-D.
A Hania też ma nową umiejętność, wypadanie z kojca:crazy::crazy::crazy:.

I ja tuz po obiedzie tez musze sie pochwalic nowa umiejetnoscia bo idzie juz idealnie:-)
Niki sam pije z kubka:tak::tak: z odpowiednim dozowaniem, nie wylewa i nie oblewa siebie, na dworze pije glownie kubusie play'a albo Leonki kartonik ze slomki wiec odstawiamy wszystkie inne niekapki itp.:rofl2::-p
zostawimy tylko jakis bidon ze slomka na dwor jak bedziemy brac picie z domku:-)

Gratulacje Nikolasku!:-D

Haniu niedobra umiejętność :no:

Wiem, co chciałam wczoraj rzec, że Emilka ładnie i wyraźnie, w odpowiednich momentach mówi EMI

reklama
Do góry