reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Fajnie masz Tynka.
Emi dzień w dzień coś nowego, ale mało zrozumiale.
Dzisiaj pić i ko(jak mówiłam kocham)

jeszcze miałam o czymś napisać, ale zapomniałam :baffled:

reklama
kurcze od przyjazdu w ogole nie moglam wejsc na ten watek, jakies chinskie litery sie pokazywaly:wściekła/y:dis mi sie udalo ale na poprzednia strone nie moge:crazy:
wyczytalam troche z mapy tematow:baffled:

tak wiec tynka gratuluje - obie zdolniachy ale masz dobrze!!no i fajnie ze z jedna juz sie spokojnie dogadujesz, kiedy to u nas nastapi:confused:

zywa dopiero przeczalam z ta choroba Hani, a wlasnie mialam sie pytac jak po wizycie u dermatologa.kurcze co to za cholerstwo:crazy: ile jeszcze nie mozecie wychodzic? az sie zagoi czy zawsze jak jest slonce?

wszystkim styczniakom gratulujemy nowych slowek bo to widze glownie na czasie:-) u nas bez zmian

Gratulację dla wszystkich zdolnych styczniaków razem i każdego z osobna;-).
Martucha, my nie mamy zakazu wychodzenia, tylko ja zauważyłam, że jej się to coraz brzydsze robi od słońca, mimo że smaruję Hani skórę kremem z filtrem:crazy:. Jak jej nie będzie schodzić to chyba jeszcze raz się przejdę z nią do dermatologa. Upss, nie ten wątek:-p:-D.
A Hania też ma nową umiejętność, wypadanie z kojca:crazy::crazy::crazy:.

I ja tuz po obiedzie tez musze sie pochwalic nowa umiejetnoscia bo idzie juz idealnie:-)
Niki sam pije z kubka:tak::tak: z odpowiednim dozowaniem, nie wylewa i nie oblewa siebie, na dworze pije glownie kubusie play'a albo Leonki kartonik ze slomki wiec odstawiamy wszystkie inne niekapki itp.:rofl2::-p
zostawimy tylko jakis bidon ze slomka na dwor jak bedziemy brac picie z domku:-)

Gratulacje Nikolasku!:-D

Haniu niedobra umiejętność :no:

Wiem, co chciałam wczoraj rzec, że Emilka ładnie i wyraźnie, w odpowiednich momentach mówi EMI

reklama
Do góry