reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

antenka juz sie dobre czasy skonczyly, siorki wrocily znad morza i brak wolnego pokoju, przenioslabym się do sióstr za radą dziewczyn:-):-):-):-) ale Karolina lunatykuje więc się nie wyśpie:rofl2:
ale mamy sukces bo zawsze jak Niko szedł spać to miałam wodę w niekapku jakby się obudził w nocy(chociaż raz musiał się obudzić i się napić) a od tamtej nocy już nawet sie szykuję picia na noc:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Julka zaczyna sie robić coraz bardziej komunikatywna. Pare dni temu nauczyła sie kiwać głową na tak. Nie wydaje sie to na zbyt duze osiagniecie, ale bardzo smiesznie i słodko to wygląda. Jak ja zapytamy czy cos chce to tak fajnie marszczy nosek, usmiech od ucha do ucha i kiwa głową tak mocno, ze az sie cała trzesie:-D

Zuzka powtarza juz własciwie wszystko. Ostatnio chodzi za mężem i mówi do niego nie tata tylko "Macin!!!!!" i to tonem nie znoszącym sprzeciwu :-D
Wczoraj wracalismy z zakupów i przed nami jechał jakis kiepski kierowca i marcin na głos "no co za pipa"! - dojechalismy do domu, ja zostałam z Zuzka w piaskownicy i wszystkie dzieci uraczyła ową "pipą" :szok::crazy:

Tika jakbym moją Natalkę widziała tzn. słyszała ;-):tak::-D:-D:-D:-D:-D
A gdzie się podziały loczki Mateuszka ????????????? No i jaki elegancik z niego a w ogóle dziewczyny bawiły sie u siebie w pokoju i myślałam , ze spokojnie obejrzę filmiki a tu panny wyczuły pismo nosem i od razu Mati miał fanklub :rofl2:

Mati cudny i te jego gadki:-D:-D:-D slodziak niesamowity a moja mama oglada i mowi ale sliczna blondyneczka:-D:-p
no i u nas tez mial fanklub:-D

Pipa tez dobra hahaha, wyobrazam sobie tez tynkowny z jak wolaja za "pipa" w parku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Pipa ... powala :-D... dobrze, że Mati tak na piłkę jeszcze nie mówi, bo wypatrzy każdą na placu zabaw ... więc pewnie by do niej pędził i wołał :-D:-D:-D

Tynka ... to pewnie z Natalką by się nagadać nie mogli :-D:rofl2: ... a loki Matiego rozwiał wiatr :-D;-)

No i dzięki za fanclub dziewczyny ... Mati będzię zachwycony jak mu powiem :rofl2:;-):-D

Do góry