reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

antenka juz sie dobre czasy skonczyly, siorki wrocily znad morza i brak wolnego pokoju, przenioslabym się do sióstr za radą dziewczyn:-):-):-):-) ale Karolina lunatykuje więc się nie wyśpie:rofl2:
ale mamy sukces bo zawsze jak Niko szedł spać to miałam wodę w niekapku jakby się obudził w nocy(chociaż raz musiał się obudzić i się napić) a od tamtej nocy już nawet sie szykuję picia na noc:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Julka zaczyna sie robić coraz bardziej komunikatywna. Pare dni temu nauczyła sie kiwać głową na tak. Nie wydaje sie to na zbyt duze osiagniecie, ale bardzo smiesznie i słodko to wygląda. Jak ja zapytamy czy cos chce to tak fajnie marszczy nosek, usmiech od ucha do ucha i kiwa głową tak mocno, ze az sie cała trzesie:-D

Zuzka powtarza juz własciwie wszystko. Ostatnio chodzi za mężem i mówi do niego nie tata tylko "Macin!!!!!" i to tonem nie znoszącym sprzeciwu :-D
Wczoraj wracalismy z zakupów i przed nami jechał jakis kiepski kierowca i marcin na głos "no co za pipa"! - dojechalismy do domu, ja zostałam z Zuzka w piaskownicy i wszystkie dzieci uraczyła ową "pipą" :szok::crazy:

Tika jakbym moją Natalkę widziała tzn. słyszała ;-):tak::-D:-D:-D:-D:-D
A gdzie się podziały loczki Mateuszka ????????????? No i jaki elegancik z niego a w ogóle dziewczyny bawiły sie u siebie w pokoju i myślałam , ze spokojnie obejrzę filmiki a tu panny wyczuły pismo nosem i od razu Mati miał fanklub :rofl2:

Mati cudny i te jego gadki:-D:-D:-D slodziak niesamowity a moja mama oglada i mowi ale sliczna blondyneczka:-D:-p
no i u nas tez mial fanklub:-D

Pipa tez dobra hahaha, wyobrazam sobie tez tynkowny z jak wolaja za "pipa" w parku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Pipa ... powala :-D... dobrze, że Mati tak na piłkę jeszcze nie mówi, bo wypatrzy każdą na placu zabaw ... więc pewnie by do niej pędził i wołał :-D:-D:-D

Tynka ... to pewnie z Natalką by się nagadać nie mogli :-D:rofl2: ... a loki Matiego rozwiał wiatr :-D;-)

No i dzięki za fanclub dziewczyny ... Mati będzię zachwycony jak mu powiem :rofl2:;-):-D

Do góry