reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Gratulujemy wszystkim zdolniaszkom nowych umiejętności :-):tak:

Witusiowi ... przerzucenia się z "tata" na "mama" ku ogromnej radości mamusi :tak: :-D;-) ... i gadania po japońsku ;-).
A Mateusz ostatnio zaczął mówić na tatę "kaka" ... nie wiadomo dlaczego :baffled: i teraz jest na tapecie cały czas kaka i kaka ... jak go poproszę, żeby powtórzył "tata" to sporadycznie to zrobi ... ale zaraz znowu woła "kaka" :baffled::laugh2:

Natalce ... nowych słówek i Emilce magicznego "kocham mamę" (cudne :happy2:) oraz rozkręcenia się w mówieniu :tak::-)

Emi Lorien słowa "Emi" i innych :-):tak:

Nikuśowi Martuchy ... samodzielnego picia z kubka :-):tak: ... brawo, brawo!!! To nielada wyczyn :tak:
... wiem coś o tym, bo Mati jak dostaje kubek do ręki to wcale z niego nie pije :baffled:, gdyż jest zafascynowany moczeniem sobie w nim paluszków lub wkładaniem całej dłoni :wściekła/y::wściekła/y: ... i picie z kubka funkcjonuje u nas niestety tylko wtedy, gdy mamusia trzyma kubek :zawstydzona/y::baffled:

Hani ... gratulujemy DYZIN DYZIN :-):tak: ... może ma to znaczyć np. jakieś dzyn dzyn (czyt. dzwonek) :-D

Antosiowa ... no i KAZIK KAZIK Anosia też jest boski :-D:-D:rofl2:

reklama
wszystkim zdolniaszkom wielkie gratulacje
Tika u nas tez ostatnio "kaka" zamiast "tata", ku mojej uciesze bo jak mowiła tata to Marek sie smiał ze nie chce powiedziec mama to teraz ma za swoje:-D
Antosiowa nie krzywdz dziecka tym Kazikiem oczywiscie bez urazy Kazików:laugh2:

Nikus chodzi:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
mam nadzieje ze juz wiecej nie bede musiala sie chwalic ta umiejetnoscia bo juz zawsze tak bedzie;-)

ale musialam to napisac bo znow jestm przeszczesliwa:rofl2:

reklama
Hania ostatnio ciągle powtarza dziwne słowo DYZIN DYZIN:szok::confused::-D. Co to może nznaczyć??

Może dzyń dzyń ... tak przynajmniej mi się skojarzyło :tak:

Antosiowa chyba braciszek bedzie sie Kazio nazywac:-D:-D

Prędziej Jozin z Bazin:-D:-p:rofl2:.

:-D:rofl2::-D:-D:rofl2::-D:rofl2:
Rozbawiłyście mnie. Buhahahaha

Nikus chodzi:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
mam nadzieje ze juz wiecej nie bede musiala sie chwalic ta umiejetnoscia bo juz zawsze tak bedzie;-)

ale musialam to napisac bo znow jestm przeszczesliwa:rofl2:

Wielkie gratki dla Nikusia!!!!!!!!!!!

A Witek teraz mama mówi nawet do taty :-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2: Aż się małż obrusza, że syn zmienia mu płeć :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry