reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
No, Maciej pękał ze śmiechu a mi się aparat trząsł w rękach :-D:-D:-D:-D Szkoda tylko, że ten dźwięk jakoś źle się przeniósł :-(

Martuchaa ... gratki dla Nikiego :tak: ... to się załatwiłaś :-D:-D ... teraz nie masz innego wyjścia jak tylko gnieść się z siostrami w jednym pokoju :-D:-D:-D:rofl2:

Monia ... koncertujący Wituś rewelacyjny :-D:-D:tak:

jak się wczuwa:-D:-D:-D ale słodziak to chyba jakaś romantic song:laugh2::laugh2::laugh2:
a Nikolas oglada ze mną i też zaczyna spiewać z Witusiem:-p

Abeja Zuzia powala:szok::-D
Witus muzykant super:-D,a jaki byl jeszcze maly hihi:-D:-D
Martucha sprytyny ten twoj Nikus z tym spaniem:-D:-D:-D

Laura od kilku dni posiada nowa umiejetnosc,mianowicie ciagnie mnie do wszystkiego co chce pokazac,albo zebym jej podala,np,jak chce isc na spacer to bierze mnie za reka,prowadzi do przedpokoju,podaje mi jej buty ,zeby je j ubrac i pokazuje na drzwi ze chce papa....albo jak chce jakas zabawke,ktorej nie dosiegnie,bierze za reke,ciagnie do pokoju pokazuje co chce i ze na rece...cwaniak maly:rofl2:

Maja ale super!! teraz to już wie jak sobie coś załatwić:-p Niko dalej jest na etapie jęczenia jak nie wie jak dać znać ze coś chce:dry:

... ciagnie mnie do wszystkiego co chce pokazac,albo zebym jej podala,np,jak chce isc na spacer to bierze mnie za reka,prowadzi do przedpokoju,podaje mi jej buty ,zeby je j ubrac i pokazuje na drzwi ze chce papa....albo jak chce jakas zabawke,ktorej nie dosiegnie,bierze za reke,ciagnie do pokoju pokazuje co chce i ze na rece...cwaniak maly:rofl2:
Majuś u nas jest identiko :-D:-D:rofl2: ... a jęczenie występuje wtedy jak Mati pokaże dokładnie co chce i tego nie dostanie :-D:-D;-)

Laura od kilku dni posiada nowa umiejetnosc,mianowicie ciagnie mnie do wszystkiego co chce pokazac,albo zebym jej podala,np,jak chce isc na spacer to bierze mnie za reka,prowadzi do przedpokoju,podaje mi jej buty ,zeby je j ubrac i pokazuje na drzwi ze chce papa....albo jak chce jakas zabawke,ktorej nie dosiegnie,bierze za reke,ciagnie do pokoju pokazuje co chce i ze na rece...cwaniak maly:rofl2:

U nas też jest podobnie :tak: Witek pokazuje palcem co che i prowadzi tam gdzie chce, ale najgorzej jest jak my nie wiemy o co mu chodzi ... to jest wtedy ryk :baffled: Niedouczeni rodzice z nas :zawstydzona/y:

A Witek śpiewał wtedy do Norah Jones, mam w komórce ustawiony dźwięk z jej piosenki.

reklama
Do góry