reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Wczoraj chciałam sprawdzić jak Niko by sie zachowywał w nocy w innym pokoju a że mamy wolną chatę(siorki w Kołobrzegu),wczoraj go położyłam do spania(on zawsze zasypia sam - zje - oddaje butle i idzie spać) i już tam więcej nie poszłam tylko spałam tutaj u sióstr i obudziłam się przed 8 lece do pokoju a on siedzi i sobie włącza misia grającego:szok::szok::szok:
nie wiem czy to przpadek, dziś znów spróbuje ale ogólnie jestem w szoku:sorry2:

MArtucha, widocznie Nikuś już jest na tyle duży, że może spać sam. A Tobie nie pozostaje nic innego jak tylko spać ze swoimi kochanymi siostrzyczkami:-D:-D:-D.

Hahaha, albo Nikusia daj do siostrzyczek do pokoju, a ty sama jak królowa;-):tak::-D

Abeja Zuzia powala:szok::-D
Witus muzykant super:-D,a jaki byl jeszcze maly hihi:-D:-D
Martucha sprytyny ten twoj Nikus z tym spaniem:-D:-D:-D

Laura od kilku dni posiada nowa umiejetnosc,mianowicie ciagnie mnie do wszystkiego co chce pokazac,albo zebym jej podala,np,jak chce isc na spacer to bierze mnie za reka,prowadzi do przedpokoju,podaje mi jej buty ,zeby je j ubrac i pokazuje na drzwi ze chce papa....albo jak chce jakas zabawke,ktorej nie dosiegnie,bierze za reke,ciagnie do pokoju pokazuje co chce i ze na rece...cwaniak maly:rofl2:
u nas jota w jote to samo:tak:

reklama
Ale z Lauruni panna porządnicka :tak:;-) tylko buzia umorusana a w koło czyściutko :-) moje jak jedzą takie rarytasy to w domu wygląda jak po wojnie :sorry2:

Boskie dzieciaczki!!!!!!

Witek właśnie ogląda na mini mini Koziołka Matołka. Jak się bajka zaczynała to zaczął robić meeee zanim ten dźwięk pojawił się w bajce :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Laura jedzaca czekoladke bombowa i rzeczywiscie tylko raczki brudne ale wszystko wkolo czysciutkie.
Witus artysta maly spiewak.
Martucha gratki daj znac jak dzisiaj nocka czy rownie dobrze jak ostatnia.

Do góry