reklama
K
konto usuniete
Gość
Wczoraj chciałam sprawdzić jak Niko by sie zachowywał w nocy w innym pokoju a że mamy wolną chatę(siorki w Kołobrzegu),wczoraj go położyłam do spania(on zawsze zasypia sam - zje - oddaje butle i idzie spać) i już tam więcej nie poszłam tylko spałam tutaj u sióstr i obudziłam się przed 8 lece do pokoju a on siedzi i sobie włącza misia grającego
nie wiem czy to przpadek, dziś znów spróbuje ale ogólnie jestem w szoku
A
ania_zywa
Gość
MArtucha, widocznie Nikuś już jest na tyle duży, że może spać sam. A Tobie nie pozostaje nic innego jak tylko spać ze swoimi kochanymi siostrzyczkami.
K
konto usuniete
Gość
MArtucha, widocznie Nikuś już jest na tyle duży, że może spać sam. A Tobie nie pozostaje nic innego jak tylko spać ze swoimi kochanymi siostrzyczkami.
dobre
no ale chyba taka prawda
A
ania_zywa
Gość
Haha, trzy siostrzyczki w jednym pokoju będą się gnieść a NIKUŚ królewicz sam w całym pokoju.
Dziękuję waszystkim ciociom za komplementy w imieniu Witka
Mała torpeda z niego Jak wprawi się w chodzeniu to na pewno będzie biegał ... jak Korzeniewski
Ach te chłopy
Ona jest niemożliwa Jak sprawnie jej to idzie i jaka dumna jest z siebie Abejka, oczy to chyba musisz mieć dookoła głowy, co?
Moniu super! Wituś sobie radzi koncertowo, wszystko już zrobi chodząc i meble ułoży i poje i z kumplem się przywita.
A na czterech to jakby z armaty wystrzelił
Mała torpeda z niego Jak wprawi się w chodzeniu to na pewno będzie biegał ... jak Korzeniewski
Mój Marcin od kilku dni usiłuje uczyć Zuzkę, żeby powiedziała
RABARBAR
ah te chłopy.
Abejka to dobrze, że nie Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
hehehe, jakbym Piotrka widziala.
Robert to milosnik wszelkiego sprzetu grajacego i Piotrek mu powiedzial, ze bedzie mogl sobie dotykac i krecic galkami jak powie:"potencjometr"
Ach te chłopy
Zuzka zasiadająca do stolika :-)
YouTube - Akrobatka
Ona jest niemożliwa Jak sprawnie jej to idzie i jaka dumna jest z siebie Abejka, oczy to chyba musisz mieć dookoła głowy, co?
Wczoraj chciałam sprawdzić jak Niko by sie zachowywał w nocy w innym pokoju a że mamy wolną chatę(siorki w Kołobrzegu),wczoraj go położyłam do spania(on zawsze zasypia sam - zje - oddaje butle i idzie spać) i już tam więcej nie poszłam tylko spałam tutaj u sióstr i obudziłam się przed 8 lece do pokoju a on siedzi i sobie włącza misia grającego
reklama
Mój synek jest muzykalny, to mały artysta. Tak śpiewał jak miał 10 miesięcy
YouTube - mały artysta
YouTube - mały artysta
Podziel się: