reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
mowie Wam dziewczyny, tego typu akcji mam więcej. Normalnie szatan nie dziewczyna. teraz sobie puszcza banki buzią mówiąc mama... taka fajna zabawa. Jak bede w domu to wrzuce filma

Abejka znam to doskonale :tak: moja Julcia tez wchodzi do krzesełka ale takieo wysokiego drewnianego:szok: ja wtedy mam serce w gardle:tak::sorry2:

Wczoraj chciałam sprawdzić jak Niko by sie zachowywał w nocy w innym pokoju a że mamy wolną chatę(siorki w Kołobrzegu),wczoraj go położyłam do spania(on zawsze zasypia sam - zje - oddaje butle i idzie spać) i już tam więcej nie poszłam tylko spałam tutaj u sióstr i obudziłam się przed 8 lece do pokoju a on siedzi i sobie włącza misia grającego:szok::szok::szok:
nie wiem czy to przpadek, dziś znów spróbuje ale ogólnie jestem w szoku:sorry2:

MArtucha, widocznie Nikuś już jest na tyle duży, że może spać sam. A Tobie nie pozostaje nic innego jak tylko spać ze swoimi kochanymi siostrzyczkami:-D:-D:-D.

Dziękuję waszystkim ciociom za komplementy w imieniu Witka :-D:-D:-D:-D:-D

Moniu super! Wituś sobie radzi koncertowo, wszystko już zrobi chodząc i meble ułoży i poje i z kumplem się przywita.
A na czterech to jakby z armaty wystrzelił :-D:-D:-D

Mała torpeda z niego :tak: Jak wprawi się w chodzeniu to na pewno będzie biegał ... jak Korzeniewski :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mój Marcin od kilku dni usiłuje uczyć Zuzkę, żeby powiedziała
RABARBAR :szok:
ah te chłopy.:laugh2:

Abejka to dobrze, że nie Grzegorz Brzęczyszczykiewicz :szok::tak::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

hehehe, jakbym Piotrka widziala.
Robert to milosnik wszelkiego sprzetu grajacego i Piotrek mu powiedzial, ze bedzie mogl sobie dotykac i krecic galkami jak powie:"potencjometr" :-D

Ach te chłopy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zuzka zasiadająca do stolika :-)

YouTube - Akrobatka

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Ona jest niemożliwa :-D Jak sprawnie jej to idzie i jaka dumna jest z siebie :-D Abejka, oczy to chyba musisz mieć dookoła głowy, co?

Wczoraj chciałam sprawdzić jak Niko by sie zachowywał w nocy w innym pokoju a że mamy wolną chatę(siorki w Kołobrzegu),wczoraj go położyłam do spania(on zawsze zasypia sam - zje - oddaje butle i idzie spać) i już tam więcej nie poszłam tylko spałam tutaj u sióstr i obudziłam się przed 8 lece do pokoju a on siedzi i sobie włącza misia grającego:szok::szok::szok:
nie wiem czy to przpadek, dziś znów spróbuje ale ogólnie jestem w szoku:sorry2:

MArtucha, widocznie Nikuś już jest na tyle duży, że może spać sam. A Tobie nie pozostaje nic innego jak tylko spać ze swoimi kochanymi siostrzyczkami:-D:-D:-D.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry