reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
mowie Wam dziewczyny, tego typu akcji mam więcej. Normalnie szatan nie dziewczyna. teraz sobie puszcza banki buzią mówiąc mama... taka fajna zabawa. Jak bede w domu to wrzuce filma

Abejka znam to doskonale :tak: moja Julcia tez wchodzi do krzesełka ale takieo wysokiego drewnianego:szok: ja wtedy mam serce w gardle:tak::sorry2:

Wczoraj chciałam sprawdzić jak Niko by sie zachowywał w nocy w innym pokoju a że mamy wolną chatę(siorki w Kołobrzegu),wczoraj go położyłam do spania(on zawsze zasypia sam - zje - oddaje butle i idzie spać) i już tam więcej nie poszłam tylko spałam tutaj u sióstr i obudziłam się przed 8 lece do pokoju a on siedzi i sobie włącza misia grającego:szok::szok::szok:
nie wiem czy to przpadek, dziś znów spróbuje ale ogólnie jestem w szoku:sorry2:

MArtucha, widocznie Nikuś już jest na tyle duży, że może spać sam. A Tobie nie pozostaje nic innego jak tylko spać ze swoimi kochanymi siostrzyczkami:-D:-D:-D.

Dziękuję waszystkim ciociom za komplementy w imieniu Witka :-D:-D:-D:-D:-D

Moniu super! Wituś sobie radzi koncertowo, wszystko już zrobi chodząc i meble ułoży i poje i z kumplem się przywita.
A na czterech to jakby z armaty wystrzelił :-D:-D:-D

Mała torpeda z niego :tak: Jak wprawi się w chodzeniu to na pewno będzie biegał ... jak Korzeniewski :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mój Marcin od kilku dni usiłuje uczyć Zuzkę, żeby powiedziała
RABARBAR :szok:
ah te chłopy.:laugh2:

Abejka to dobrze, że nie Grzegorz Brzęczyszczykiewicz :szok::tak::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

hehehe, jakbym Piotrka widziala.
Robert to milosnik wszelkiego sprzetu grajacego i Piotrek mu powiedzial, ze bedzie mogl sobie dotykac i krecic galkami jak powie:"potencjometr" :-D

Ach te chłopy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zuzka zasiadająca do stolika :-)

YouTube - Akrobatka

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Ona jest niemożliwa :-D Jak sprawnie jej to idzie i jaka dumna jest z siebie :-D Abejka, oczy to chyba musisz mieć dookoła głowy, co?

Wczoraj chciałam sprawdzić jak Niko by sie zachowywał w nocy w innym pokoju a że mamy wolną chatę(siorki w Kołobrzegu),wczoraj go położyłam do spania(on zawsze zasypia sam - zje - oddaje butle i idzie spać) i już tam więcej nie poszłam tylko spałam tutaj u sióstr i obudziłam się przed 8 lece do pokoju a on siedzi i sobie włącza misia grającego:szok::szok::szok:
nie wiem czy to przpadek, dziś znów spróbuje ale ogólnie jestem w szoku:sorry2:

MArtucha, widocznie Nikuś już jest na tyle duży, że może spać sam. A Tobie nie pozostaje nic innego jak tylko spać ze swoimi kochanymi siostrzyczkami:-D:-D:-D.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry