reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Wow Jeremi wielkie brawa!!!

Laura juz zapiernicza jak szalona,ani nie mysli raczkowac:szok::-D,smiesznie to wyglada...taki maly czlowieczek na dwoch nozkach:-D:-D...jak tylko sie przewroci,wstaje zaraz wspinajac sie o pierwsza lepsza rzecz(przewaznie o moje nogi:wściekła/y:) i idzie dalej:sorry2:

reklama
My ćwiczymy dzisiaj zawzięcie chodzenie :-D:-D;-) i coraz lepiej nam to wychodzi tzn. nawet z 3 razy udało nam się zrobić dzisiaj po 4 kroczki :cool2: ... ale też często walimy się całym sobą na mamę:baffled::-D no i widać, że jeszcz się boimy :blink:.

Maja ... wyobrażam sobie jak bosko to musi wyglądać jak taki mały człowieczek zasuwa na tych swoich małych nóżkach :-D:-D , my też byśmy już chcieli ;-)... a fotka Laury w podpisie ... ach ... i ... och .... i znowu ach ... siedzę i nie mogę się napatrzeć ... cudna :tak::tak::-)

My ćwiczymy dzisiaj zawzięcie chodzenie :-D:-D;-) i coraz lepiej nam to wychodzi tzn. nawet z 3 razy udało nam się zrobić dzisiaj po 4 kroczki :cool2: ... ale też często walimy się całym sobą na mamę:baffled::-D no i widać, że jeszcz się boimy :blink:.

Maja ... wyobrażam sobie jak bosko to musi wyglądać jak taki mały człowieczek zasuwa na tych swoich małych nóżkach :-D:-D , my też byśmy już chcieli ;-)... a fotka Laury w podpisie ... ach ... i ... och .... i znowu ach ... siedzę i nie mogę się napatrzeć ... cudna :tak::tak::-)

Tikus dziekujemy,ty jak zwykle takie komplementy nam sypiesz ze sie czerwienimy:-D:sorry2::blink:

a Mateuszek tez niedlugo wystartuje zobaczysz,Laura jeszcze 2 tygodnie temu dokladnie robila tak samo...a dzis juz chodzi:szok::-D

Dziękuję, dziękuję
jak już o rekordach kroczków mowa to Jeremi jest w stanie zrobić całe dwa :-) ale ja jestem podeksytowana przejściem (choć to nie tak od razu) synka na nowy etap, a dopiero przywykłam do raczkowania .... Dziś cały dzień byłam na uniwerku (jutro też), ale tata dzielnie ćwiczył :tak:

aha i ja sie jakos tak nastawiałam, że większość dzieci robi swój pierwszy kroczek na roczek .... a tu taka niespodzianka :-):-):-):-):-):-)

wielkie gratki dla chodzących:tak:
Rochul na razie nie chodzi i jakos do tego mu się za bardzo nie spieszy:zawstydzona/y:

Jego ostatnie znaczące wydarzenie w rozwoju: włazi w możliwe wszytskie szczeliny i zakamarki, ostatnio mały włos a zaklinowałby się miedzy ścianą a toaletą:szok:
i nagminnie aglada na blat stołu, z którego ściaga co tlyko może.

I moje mamine ucho wychwyciło,że mówi po swojemu halo (do babci co się odzywa z telefonu)
poza tym yea yea
mama mama
nie nie

i jakieś inne o których nie pamiętam, a które chyba powinnam zapisywać:cool2:

Mariolka, ja też się nie spodziewałam, że to nastąpi tak szybko:-). Na roczek to już pewnie wszystkie styczniaki będą wędrowały na dwóch kończynach:-D:-D

reklama
Do góry