reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Maju, Filip wstaje sam od kilku dni. i teraz nigdzie nie jest bezpieczny:baffled: posadze go na podłodze, to raczkuej do czegokolwiek i sie wspina. najgorzej wychodzi jak próbuje się wspiąć po obrotowym fotelu (wczoraj musiałam zerwac sie z wc zeby uratować dziecko:eek::zawstydzona/y::-D)

reklama
Mariolka rozbroiłaś mnie:-D:rofl2::-D;-)

Mnie też :-D:-D:-D:-D:-D

Jeszcze się tu chyba nigdy nie chwaliłam bo Naduśka to taki przeciętniaczek ale dzisiaj napiszę

- sama robi kosi kosi
- siedzi posadzona
- umie zrobić szpagat :rofl2:
- strasznie głośno rąbie łapkami po stole
- podtrzymywana stoi
- pełza ekspresowo
- robi "kobrę"
- gra smoczkiem po szczebelkach łóżeczka
ale jeszcze nie raczkuje:baffled:

Ile Nadia ma umiejętności :szok::-D A ty piszesz, że ona jest przeciętniaczkiem - wstydź się :elvis: Naduśka gratuluję :-D:rofl2::-D:rofl2:

brawo dla Nadusi:-D

ludziska a moja Laura wlasnie przed godzina sama stanela w lozeczku-hhuurrraa!!!

Gratulacje ;-):-D

najgorzej wychodzi jak próbuje się wspiąć po obrotowym fotelu (wczoraj musiałam zerwac sie z wc zeby uratować dziecko:eek::zawstydzona/y::-D)

A sama przy okazji się nie wywróciłaś potykając się o majtuśki? ;-):-D
A tak na serio, to faktycznie te dzieci są szalenie szybkie i nigdy nam rodzicom nie przyjdzie do głowy co one mogą jeszcze wykąbinować :no:

Maju, Filip wstaje sam od kilku dni. i teraz nigdzie nie jest bezpieczny:baffled: posadze go na podłodze, to raczkuej do czegokolwiek i sie wspina. najgorzej wychodzi jak próbuje się wspiąć po obrotowym fotelu (wczoraj musiałam zerwac sie z wc zeby uratować dziecko:eek::zawstydzona/y::-D)

no wlasnie teraz tego najbardziej sie boje ze bedzie sie wspinac wszedzie:szok:

Lauruniu ... ogromniaste gratki dla Ciebie :-):tak::tak:!!!!

Brawo Laura - hhuurrraa!!!

dziekujemy:-D

reklama
Do góry