A co do kopania to Hania mnie kiedyś wypchnęła nogami z łóżka hehe
reklama
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
co do bicia to ja juz sie nie bede wypowiadaci to szczypanie kiedys aryan mi wydlubie oczy
M
MariaOla
Gość
Jeremi zerowe postępy w raczkowaniu, nawet położyć na brzuchu go niesposób, pozostaje zatem turtlesem
Za to woła EŚĆ co zdaje się znaczy IŚĆ bo jak tylk0 złapię go za rączki to wstaje na równe nogi i robi siedmiomilowe kroki. idzie mu całkiem ładnie, chyba że się podnieci to robi jakieś wygibasy, ale wtedy od razu go sadzam.
Papa robi dość sporadycznie i to raczej jakby żarówkę wkręcał, a kosi kosi tylko z moją pomocą .... wogóle sam jeszcze nie siada tylko drze się by mu pomóc, a głupia matka leci i podciąga
Za to woła EŚĆ co zdaje się znaczy IŚĆ bo jak tylk0 złapię go za rączki to wstaje na równe nogi i robi siedmiomilowe kroki. idzie mu całkiem ładnie, chyba że się podnieci to robi jakieś wygibasy, ale wtedy od razu go sadzam.
Papa robi dość sporadycznie i to raczej jakby żarówkę wkręcał, a kosi kosi tylko z moją pomocą .... wogóle sam jeszcze nie siada tylko drze się by mu pomóc, a głupia matka leci i podciąga
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Mariolka rozbroiłaś mnie;-)
Mariaola a moze Jeremi nie bedzie raczkowal tylko od razu chodzic zacznie;-)
moja kolezanka ma 9miesiecznego brzdaca ktory juz chodzi sam a raczkowac wcale nie umie,kto wie moze Jeremi uwaza ze raczkowanie nudne...od razu chodzic trzeba
moja kolezanka ma 9miesiecznego brzdaca ktory juz chodzi sam a raczkowac wcale nie umie,kto wie moze Jeremi uwaza ze raczkowanie nudne...od razu chodzic trzeba
Elma
Małgosia
Jeszcze się tu chyba nigdy nie chwaliłam bo Naduśka to taki przeciętniaczek ale dzisiaj napiszę
- sama robi kosi kosi
- siedzi posadzona
- umie zrobić szpagat
- strasznie głośno rąbie łapkami po stole
- podtrzymywana stoi
- pełza ekspresowo
- robi "kobrę"
- gra smoczkiem po szczebelkach łóżeczka
ale jeszcze nie raczkuje
- sama robi kosi kosi
- siedzi posadzona
- umie zrobić szpagat
- strasznie głośno rąbie łapkami po stole
- podtrzymywana stoi
- pełza ekspresowo
- robi "kobrę"
- gra smoczkiem po szczebelkach łóżeczka
ale jeszcze nie raczkuje
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
LAURKO, BRAWOOO
Brawo dla Laury, ale Maju wiesz co to dla nas będzie oznaczało? Koniec z rękami, teraz będą te nasze pociechy wszędzie, niebawem możesz znaleźć małą w pralce
Nadusia też super!
Emi nie umie kosi kosi, ani papa, ale siada (gdzie tylko może i nawet ubrać jej na leżąco nie sposób), raczkować już też trochę umie, gryzie łyżeczkę i nie puszcza ;-), kieruje dziadkiem i takie tam inne
MariaOla siostro ja też lece i podciągam,
Nadusia też super!
Emi nie umie kosi kosi, ani papa, ale siada (gdzie tylko może i nawet ubrać jej na leżąco nie sposób), raczkować już też trochę umie, gryzie łyżeczkę i nie puszcza ;-), kieruje dziadkiem i takie tam inne
MariaOla siostro ja też lece i podciągam,
reklama
LAURKO, BRAWOOO
Brawo dla Laury, ale Maju wiesz co to dla nas będzie oznaczało? Koniec z rękami, teraz będą te nasze pociechy wszędzie, niebawem możesz znaleźć małą w pralce
,
dziekujemy
Lorien ja bardzo czekalam na ten moment i bardzo sie ciesze,ale przerazona to tez jestem...boszz...ona teraz bedzie rzeczywiscie wszedzie
Podziel się: