reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Kasiulka Mrta na razie tez nie oglada tv;-)ja moge latwiej spacyfikowac ale Natalka to juz trudny orzech do zgryzienia i ciezko jest ja czyms zajac,jedynie chce pa pa i papa i lazi za mna i marudzi, rzadko jeszcze czyms sie sama pobawi taki wiek..Ja nie jestem w stanie poswiecac jej non stop czasu dlatego reklama to przerywnik,zebym cos zrobila spokojnie bez jej marudzenia, lub tez jakas bajka]
Aniay gratuluje zabka:tak:

a ja czasem z rana puszczam Jeremiemu MiniMini .... jest kilka bajek na które się ożywia, ale najbardziej podoba mu się jak śpiewają dzieci, dlatego Świat Elmo jest na pierwszym miejscu ... no i przerywnik z rybką zawsze jest powodem, by zerknąć na ekran i się uśmiechnąć.

Pozatym Jeremi poznaje już się na zdjęciach, zresztą mamę , tate, babcię i resztę rodzinki też. Ostatnio spojrzał na monitor, który był wyłączony i strasznie się zasmucił, że nie ma go na tapecie. Ale jak tylko włączyłam, to się rozpromienił :happy2:

A następne pewnie pójdą górne jedynki, mam rację?

u nas najpierw dolne jedynki a potem....... górne dwójki ;-):happy: coś się małej chyba pomieszało ;-)
a czytałam kiedyś o dziewczynce której wyszła najpierw dolna prawa jedynka, potem górna prawa jedynka, a dopiero potem zaczęły iść lewe jedynki..... :dull:

reklama
u nas nabiły się dzisiaj dwa guzy, wczoraj jeden...:dull::szok:
wszystko przez to, że Zuzka raczkuje jak szalona, gdzie się da. Wczoraj dorwała sie do kaloryfera i próbowała wstac trzymajac sie go, ale jej sie raczki zeslizgnely i łupneła czołem zanim zdołałam dobiec:wściekła/y: dzisiaj podobna sytuacja miała miejsce między łozkiem a szafą... poza tym podobaja jej sie palce u stóp dziadka .... nawet te próbuje wziasc do buzi...:wściekła/y:

Do góry