reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Abeja no coz nie pierwszy guz i nie ostatni;-);-)ale pewnie bylo placzu co niemiara...zazdroszcze raczkowania...Tusia;-)jakos sie nie bierze za jakies bardziej skoplikowane akrobacje:wściekła/y::wściekła/y:;-)

reklama
Jeremi w sumie od niedawna sam swobodnie siedzi ... swobodnie, bo wcześniej bez wywrotki nie usiedział minuty, a teraz siedzenia nie ma końca, szczególnie na macie, gdzie zajadle szarpie za pałąki i zabawki. Ale czasem się przeceni i świstnie. Oczywiście syrena na pół bloku :szok::-D

Aha i uczyliśmy Jeremiego robić PAPA, śmiesznie mu wychodzi, tak kręci rączką, jakby wykręcał żarówki :happy2::rofl2::rofl2:

A ja sie też musze pochwalić, że Hania już coraz lepiej siedzi sama i nawet potrafi przez chwile się zabawić na siedząco:tak::-). Tak jak Tusia też nie raczkuje, ale pełza na kolanach, widać nie ma siły jeszcze w rączkach. A Hania jak ją uczyłam robić papa to mniej więcej wygląda to tak, jakby chciała chwycić coś do rączki:-D. i tak łapie powietrze:-D:-D.

TUSIA:-D;-)macha ciagle raczka prawa jakby wkrecala zarowke albo robila papa:-p;-)
Pochwale sie jeszcze osiagnieciem Talki;-)Od miesiaca zjezdza sama na zjezdzalni i jestem z niej bardzo dumna:-Di cholera mala jest bardzo sprawna:rofl2:;-)porownuje ups;-) z innymi dziecmi:-D:rofl2:nawet starszymi co niektorymi:-D;-)
Ania Natalka nie raczkowala tylko pelzala wlasnie:-)fajnie jak dziecko robi postepy

Jeremi ani nie raczkuje, ani nie pełza, a jak się potrzebuje gdzieś przemieścić to się kula na brzuch i na plecy ..... i aż do celu :-D taki żółwik :rofl2:

Pochwale sie i ja że Julcia raczkuje jak wariatka i to do przodu:-) a siedz sama od jakis 2 tygodni i bardz zadki sie wywraca :tak: A sandrunia podłapała nowe słowo i zamiast niekłam mówi niesciemniaj:-D

u nas najpierw dolne jedynki a potem....... górne dwójki ;-):happy: coś się małej chyba pomieszało ;-)
a czytałam kiedyś o dziewczynce której wyszła najpierw dolna prawa jedynka, potem górna prawa jedynka, a dopiero potem zaczęły iść lewe jedynki..... :dull:

Mojej Julci wyszły najpierw dwie dwójki górne a potem dwie jedynki dolne :tak::-D

reklama
a ja sie pochwalę, że moja Ewelisia nauczyła się bić brawo! Jak się (z odpowiednim entuzjazmem oczywiście) powie 'brrraaawwwooooo!!!!!" moje pisklątko wali w swoje łapki ile ma sił, oczywiście czasem nie udaje jej się trafić rączką w rączkę, ale jest strasznie przejęta że umie klaskać w łapki!

Do góry