reklama
M
MariaOla
Gość
Jeremi w sumie od niedawna sam swobodnie siedzi ... swobodnie, bo wcześniej bez wywrotki nie usiedział minuty, a teraz siedzenia nie ma końca, szczególnie na macie, gdzie zajadle szarpie za pałąki i zabawki. Ale czasem się przeceni i świstnie. Oczywiście syrena na pół bloku
Aha i uczyliśmy Jeremiego robić PAPA, śmiesznie mu wychodzi, tak kręci rączką, jakby wykręcał żarówki
Aha i uczyliśmy Jeremiego robić PAPA, śmiesznie mu wychodzi, tak kręci rączką, jakby wykręcał żarówki
A
ania_zywa
Gość
A ja sie też musze pochwalić, że Hania już coraz lepiej siedzi sama i nawet potrafi przez chwile się zabawić na siedząco:-). Tak jak Tusia też nie raczkuje, ale pełza na kolanach, widać nie ma siły jeszcze w rączkach. A Hania jak ją uczyłam robić papa to mniej więcej wygląda to tak, jakby chciała chwycić coś do rączki. i tak łapie powietrze.
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
TUSIA;-)macha ciagle raczka prawa jakby wkrecala zarowke albo robila papa;-)
Pochwale sie jeszcze osiagnieciem Talki;-)Od miesiaca zjezdza sama na zjezdzalni i jestem z niej bardzo dumnai cholera mala jest bardzo sprawna;-)porownuje ups;-) z innymi dziecminawet starszymi co niektorymi;-)
Ania Natalka nie raczkowala tylko pelzala wlasnie:-)fajnie jak dziecko robi postepy
Pochwale sie jeszcze osiagnieciem Talki;-)Od miesiaca zjezdza sama na zjezdzalni i jestem z niej bardzo dumnai cholera mala jest bardzo sprawna;-)porownuje ups;-) z innymi dziecminawet starszymi co niektorymi;-)
Ania Natalka nie raczkowala tylko pelzala wlasnie:-)fajnie jak dziecko robi postepy
M
MariaOla
Gość
Jeremi ani nie raczkuje, ani nie pełza, a jak się potrzebuje gdzieś przemieścić to się kula na brzuch i na plecy ..... i aż do celu taki żółwik
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Antoś dokładnie tak samoJeremi ani nie raczkuje, ani nie pełza, a jak się potrzebuje gdzieś przemieścić to się kula na brzuch i na plecy ..... i aż do celu taki żółwik
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
Aryan Tez Tylko Pelza :-)siedziec Sam Juz Siedzi Ale Jak Sie Wywroci To Tez Nieraz Placze:-)
u nas najpierw dolne jedynki a potem....... górne dwójki ;-) coś się małej chyba pomieszało ;-)
a czytałam kiedyś o dziewczynce której wyszła najpierw dolna prawa jedynka, potem górna prawa jedynka, a dopiero potem zaczęły iść lewe jedynki..... :dull:
Mojej Julci wyszły najpierw dwie dwójki górne a potem dwie jedynki dolne
reklama
a ja sie pochwalę, że moja Ewelisia nauczyła się bić brawo! Jak się (z odpowiednim entuzjazmem oczywiście) powie 'brrraaawwwooooo!!!!!" moje pisklątko wali w swoje łapki ile ma sił, oczywiście czasem nie udaje jej się trafić rączką w rączkę, ale jest strasznie przejęta że umie klaskać w łapki!
Podziel się: