reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozterki ciężarnych Psiar :)

reklama
No kochane psiaczki macie wspaniałe !!!!

Marcelina zdjęcia piękne :):) a te z maleństwem to już wogóle bomba :szok: Ze się ten smyk nie bał :tak: !!!! A tak poza tym to na prawde prawdziwe modele z nich :-)

Co do królików też już to kiedyś przerabiałam a do tego jeszcze akcja świnka morska (śmierdziuch jeden), chomiczki i inne male gryzonie, papugi, rybki - te ostatnie najgrzeczniejesze :-D :szok: brr... ale piesek to piesek :-) !!!!

Sorrki jeśli temat był już poruszany ale co robicie z psiaczkami na czas porodu?kurcze jak 12h będę rodzic albo wiecej....do szpitaala mam z 65 km.wiec mąż będzie miał cieżko z kursowaniem szpital dom bo jeszcze poród przeoczy

A u nas moi rodzice wzieli na czas pobytu w szpitalu.

A powiem Wam,ze nie wiem jak ludzie moga sie pozbywac zwierzakow z chwila pojawienia sie dzieci na swiecie. Fakt Megi nie jest teraz jakos rozpieszczana bo przy takich obowiazkach przy dzieciach po prostu doba za krotka na wszystko,aaaale spokojnie daje rade z nia wyskoczyc na sikanie przed dom i nie widze powodu dla ktorego mialabym sie jej pozbyc....A wiem ze ludzie tak robia...I malo tego maz wyjechal i ja to wszystko sama obrabiam,wiec nie ma rzeczy niemozliwych. A ze jest ciezko ..........no coz..........

Aaaaaaaa Oli mam do ciebie pytanko o karmienie ale to na inny watek. Ide pytac wiec:)

reklama
Do góry