reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
Czasem się przelewa - życie
i to jest chyba najlepsze możliwe określenie :-)
To skoro tak polecam to jeszcze polecę posłanie- kupiłam pierwszy raz ekoskórę sentiny i jestem zadowolona bardzo
SENTINA - ekskluzywne legowiska
a85
mój Mały jamnik ma jakieś zapalenie ucha, muszę mu teraz zakraplać i ma tłuste włosy koło ucha poczekam jeszcze trochę i będzie trzeba zgodnie ze wskazówkami, wyprać jego posłanie no i ją też trzeba wyprać przed tym jak Mały się urodzi,
pokazywałam ją już kiedyś, ale mam teraz takie aktualne zdjęcia ) na pierwszym daje piątke
pokazywałam ją już kiedyś, ale mam teraz takie aktualne zdjęcia ) na pierwszym daje piątke
Marcelinaa
T
taycia
Gość
A85- ale słodziaszek z tego twojego pieska!
Marcelinaa - jejku te pierwsze 2 zdjęcia mnie rozbroiły... cudne masz te psiaki... taka słodycz od nich bije ,że z chęcią bym je od razu przytuliła no i ostatnie zdjęcie WYMIATA
Marcelinaa - jejku te pierwsze 2 zdjęcia mnie rozbroiły... cudne masz te psiaki... taka słodycz od nich bije ,że z chęcią bym je od razu przytuliła no i ostatnie zdjęcie WYMIATA
Marcelinaa
Elmo nie polecam przytulać, chyba że w kurtce przeciwdeszczowej
Marcelinaa
Sliczny :-)
moj ma 9 lat, ale chyba go juz coś zżera, bo ma pełno takich małych guzków, wszak ciagle zachowuje sie jak szczeniak wiec chyba nie cierpi z powodu tych guzkow. A wabi sie Bundy All Bundy, jak go kupilam to w tv lecial serial "swiat według bundych" , a moj pies byl tak samo zakrecony jak tytulowy bohater serialu.
moj ma 9 lat, ale chyba go juz coś zżera, bo ma pełno takich małych guzków, wszak ciagle zachowuje sie jak szczeniak wiec chyba nie cierpi z powodu tych guzkow. A wabi sie Bundy All Bundy, jak go kupilam to w tv lecial serial "swiat według bundych" , a moj pies byl tak samo zakrecony jak tytulowy bohater serialu.
reklama
Marcelinaa
hahah to widzę, że oba boksie mają/miały pomysłowe imiona no te guzki to niestety częsta przypadłość boksiów i raczej smutno się kończąca ale 9 lat to bardzo ładny wiek..niestety bo rasa jako rasa jest właśnie schorowana i nie- długowieczna ale najważniejsze że się dobrze czuje