reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozterki ciężarnych Psiar :)

hehe pozory mu robią te uszolki :):). A wiesz kryzys zawsze przychodzi i to w każdej kwesti . Jako mamuśki też pewnie nie raz kryzysik przyjedzie... Tak to już jest niestety. Czasem się przelewa - życie :baffled:

reklama
Czasem się przelewa - życie :baffled:

i to jest chyba najlepsze możliwe określenie :-)

To skoro tak polecam to jeszcze polecę posłanie- kupiłam pierwszy raz ekoskórę sentiny i jestem zadowolona bardzo

53821a4b00170fbb4d5a69fa

SENTINA - ekskluzywne legowiska

mój Mały jamnik ma jakieś zapalenie ucha, muszę mu teraz zakraplać i ma tłuste włosy koło ucha :p poczekam jeszcze trochę i będzie trzeba zgodnie ze wskazówkami, wyprać jego posłanie no i ją też trzeba wyprać przed tym jak Mały się urodzi,
DSC_3126b.jpgDSC_3142a.jpg
pokazywałam ją już kiedyś, ale mam teraz takie aktualne zdjęcia :)) na pierwszym daje piątke :p

ja miałam dosyć prania i kupiłam z eko, miękka szmatka i jest czyste :)
Twój jamnik ma świetny kolor, marmurkowy :)

A to moje kudłacze z dziś i Cromas z Sebusiem :) Cromas wygląda jakby był nieszczęśliwy ale tak naprawdę był z siebie cholernie zadowolony heheheh

DSC02959.jpgDSC02953.jpgDSC03005.jpgDSC03010.jpgDSC030111.jpg

Ostatnia edycja:
A85- ale słodziaszek z tego twojego pieska!
Marcelinaa - jejku te pierwsze 2 zdjęcia mnie rozbroiły... cudne masz te psiaki... taka słodycz od nich bije ,że z chęcią bym je od razu przytuliła no i ostatnie zdjęcie WYMIATA :-D:-D:-D

Marcelina super fotki :-) A85, tez mialam kiedys jamnika ale krótkowłosego i rudego, więc czuje do tej rasy sentyment :-) sliczny piesek.
A oto moje bydlątko, choć w porównaniu z psami Marceliny to mój jest york :-D
boksio4.jpgboksio.jpgboksio3.jpg

Sliczny :-)
moj ma 9 lat, ale chyba go juz coś zżera, bo ma pełno takich małych guzków, wszak ciagle zachowuje sie jak szczeniak :-D wiec chyba nie cierpi z powodu tych guzkow. A wabi sie Bundy :-D All Bundy, jak go kupilam to w tv lecial serial "swiat według bundych" , a moj pies byl tak samo zakrecony jak tytulowy bohater serialu.:-D

reklama
hahah to widzę, że oba boksie mają/miały pomysłowe imiona :-D no te guzki to niestety częsta przypadłość boksiów i raczej smutno się kończąca :( ale 9 lat to bardzo ładny wiek..niestety bo rasa jako rasa jest właśnie schorowana i nie- długowieczna :( ale najważniejsze że się dobrze czuje :)

Do góry