reklama
Wiem Marcelina, ale znając moje szczescie moj pies nawet z nowotworem, czy dysplazja stawow bedzi zyl wiecej niz ustawa przewiduje mam juz ja takie szczescie, chomika dzieci mialy, mial zyc 3 lata, a zyl o zgrozo! 5 mam jeszcze krolika- rozrzutnik gowna i pewnie tez pozyje kolo 10, mimo, ze nie jest puszczany z klatki bo zre co popadnie i dodatkowo rzuca sie na mnie i mlodego
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
mam jeszcze krolika- rozrzutnik gowna
aaaaaahahahahahahaha! nie mogę!
no co ? wiesz ile "nesquików" mam na podłodze?aaaaaahahahahahahaha! nie mogę!
mucha_nie_siada
Bishopka, wiem, sama miałam króliczka 'miniaturkę'. Taka z niego miniaturka, że w klatce do kur był chowany . Skubaaany urósł, że hej!
a85
haha Marcelina jakie te twoje psiaki kochane modele jak pozują do zdjęć!!! ja nie nadaje się do dużych ras bo jestem za miękka, na głowe by mi weszły trzeba potrafić wychowac takie psiaki - podziwiam!!!
Bishopka twój też słodziak na maxa!)) oby żyl jak najdłużej!!!
ja straciłam jednego jamniczka w tamtym roku, miał tylko 8 lat i był chory na białaczkę (
Bishopka twój też słodziak na maxa!)) oby żyl jak najdłużej!!!
ja straciłam jednego jamniczka w tamtym roku, miał tylko 8 lat i był chory na białaczkę (
mucha_nie_siada
Bishopka, skubany zdążył uciec Chyba na wolności było mu lepiej niż w mych pełnych miłości rękach
reklama
mucha_nie_siada
Bishopka, ale ja go nie wypuściłam! On sam spieprzył Podkopał się i spieprzył. Kilka razy udało mi się go złapać, ale ten ostatni raz... NIE!