reklama
Dziekuje za rady dziewczyny, chwilowo mamy malenki sukces - je banany Naturalnie sam, ale za to z apetytem, puree z brokulow bylo beee, choc w calosci je chetnie pakuje do paszczy Dzis zrobie mu dynie na parze, wczesniej uwielbial to moze znowu zaskoczy... Mysle tez o barszczyku z buraka i ziemniakow - nadaje sie?
Magda, to mozliwe ze akurat regres ma zwiazek z zebami bo juz mu 3 nowe przeswituja i slini sie straszliwie.
Co do sokow ja kupuje takie od sadownikow w 5l torbach z kranikiem, nie sa dosladzane, tylko wycisniete w calosci jablka wiec sa wartosciowe i bogate w blonnik. Sa rozne mieszanki np jablko z gruszka, rabarbarem itp. Maly na razie dostaje tylko wode, ale mysle ze taki sok mozna podac bez wiekszych obaw.
Magda, to mozliwe ze akurat regres ma zwiazek z zebami bo juz mu 3 nowe przeswituja i slini sie straszliwie.
Co do sokow ja kupuje takie od sadownikow w 5l torbach z kranikiem, nie sa dosladzane, tylko wycisniete w calosci jablka wiec sa wartosciowe i bogate w blonnik. Sa rozne mieszanki np jablko z gruszka, rabarbarem itp. Maly na razie dostaje tylko wode, ale mysle ze taki sok mozna podac bez wiekszych obaw.
madzikm76
Fanka BB :)
Jednak nie docenilam mojego dziecka - on jest po prostu duzy chlopak i nie lubi papek. Wczoraj mnie tknelo przy sniadaniu zeby mu zaproponowac troszke jajka rozgniecionego widelcem - zjadl ze smakiem I poprawil polowka rozgniecionej gruszki i kilkoma kawalkami banana Na obiadek dynia podana w ten sam sposob i tez ladnie poszlo
marcia331
Fanka BB :)
Jouluatto.to moj Ignas ma podobnie. Tez woli jak czuje co je a nie taka gladka papke. Zreszta on.najlepiej lubi jak moze cos gryzc :-)
reklama