my dzisiaj po jajku juz w koncu zrobilam ta nieszczesna jajecznice. Lekko podsmazylam na oliwie. Mam nadzieje ze Mlody przezyje i nie bedzie zadnych przebojów. Dobrze ze od zabkoch chociaz nie ma wysypki bo musielibysmy pewnie wstrzymac sie z rozszerzaniem diety az do konca zabkowania
reklama
U nas z przypraw na razie tylko natka pietruszki i koperek. Powolutku wracamy do BLW, bo na szczescie S ma mocniejsze nerwy niz ja i nie dostaje zawalu jak maly sie krztusi Przy sniadaniu zjadl z nami dwie czastki pomidora i kawalek bulki. Dwa razy sie zakrztusil, ale poradzil sobie sam
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Ja dziś do zupki dałam szczyptę soli, pieprz w ziarenku i liść laurowy a reszta to samo co w/w dziewczyny:-)
Jouluatto to u nas jest odwrotnie bo mój R na mnie krzyczy jak daję Kubie kawałki do zjedzenia Ale Kubuś jeszcze się krztusi chociaz radzi sobie
Jouluatto to u nas jest odwrotnie bo mój R na mnie krzyczy jak daję Kubie kawałki do zjedzenia Ale Kubuś jeszcze się krztusi chociaz radzi sobie
U nas jest tak ze maly bardzo chetnie bierze do raczki ale raczej w niej rozgniata rzeczy niż trafia nimi do buzi dlatego niezgodnie z blw ja podaje do buzi w trakcie zapoznawania sie z jedzonkiem.
Dzis byly placuszki z platkami owsianymi i selerem naciowym Ala’Antkowe BLW – przepisy BLW : "Owsiane placki z selerem naciowym"
Tylko z samym zoltkiem.
A tak w ogole to pediatra mnie do netu odeslala z rozszerzaniem diety z nabialem mamy nie szalec zbytnio a reszta zdroworozsadkowo po lekturze
No i Maly sie raczej nie krztusi u nas
Dzis byly placuszki z platkami owsianymi i selerem naciowym Ala’Antkowe BLW – przepisy BLW : "Owsiane placki z selerem naciowym"
Tylko z samym zoltkiem.
A tak w ogole to pediatra mnie do netu odeslala z rozszerzaniem diety z nabialem mamy nie szalec zbytnio a reszta zdroworozsadkowo po lekturze
No i Maly sie raczej nie krztusi u nas
U nas jest róznie. samego krztuszenia nie ma jako tako ale jak napcha do tej swojej paszczy wszystko na raz to nie ma za bardzo jak oddychac i mama musi grzebac i wyciagac to co napchał.
A my dzisiaj mielismy pierwsze podrygi BTL w jedzeniu jogurtu z musem gruszkowym. Powiem Wam ze niezła zabawa a my tez sie usmialismy. Ale Mlody sobie radzil, jak nie lizał talerzyk to jadł lyzeczka
A my dzisiaj mielismy pierwsze podrygi BTL w jedzeniu jogurtu z musem gruszkowym. Powiem Wam ze niezła zabawa a my tez sie usmialismy. Ale Mlody sobie radzil, jak nie lizał talerzyk to jadł lyzeczka
Misiek też woli surowe. Wczoraj dałam całe obrane i to jest zdecydowanie lepsza opcja niż jakieś plasterki czy słupki. Było najlepsze dopóki Oliwia nie oddała mu swojego banana. Niestety wszystko przegrywa z bananem ;-)
Loka - tak jak nie mam oporów przed dawaniem jedzenia w dużych kawałkach tak nie mogę się przełamać, żeby oddać dziecku łyżeczkę. Więc trzymamy ją razem ;-)
Loka - tak jak nie mam oporów przed dawaniem jedzenia w dużych kawałkach tak nie mogę się przełamać, żeby oddać dziecku łyżeczkę. Więc trzymamy ją razem ;-)
reklama