reklama
Edysiek
odkrywca
U nas też krokodyl z pluszu jest najlepszy do gryzienia. A z ogona to mu ostatnio aż ciekło
Z
Zovita
Gość
Viltutti ja zaczelam Olafowi miesko podawac jak tylko skonczyl 5 miesiecy. Tak tez mi zalecil pediatra. Jako pierwszy posilek dostal jarzynki z krolikiem z gerbera. Wcial caly sloik. Teraz zaliczylismy juz indyka i kurczaka, ale uwaga, jesli karmicie sloiczkami to radze sobie przygotowac przegotowanej wody do obiadku z kurczakiem i indykiem bo to to ma konsystencje kremu Olafowi stawalo w przelyku, takie geste. Kurczak i indor to w koncu suche miesko. Jak dolalam troszeczke wody i calosc nabrala bardziej plynnej konsystencji dziecko zjadlo ze smakiem. ;-)
katjuszkaa
Fanka BB :)
Ponieważ myślimy o rozszerzeniu diety jako ze kończymy 4 msc we wtorek to nabylam pierwsze sloiczki..
Jakbyście były zainteresowane to w rossmanie jest promocja. Mi wyszło z karta rossne po 2,83 szt.za marchewkę brokul itp. Bo jest drugi słoiczek za pół ceny. Jest też promocja na obiadki po 5.msc gerbera 3 za cenę 2. Tez nie wiem czy to dobra cena bo się jeszcze nie znam na tym..
W ogóle co myślicie żeby na wątku zakupowym lub założyć nowy wrzucać info o promocjach? Kiedyś pisalyscie o pampersach. Od razu polecialam do sklepu i kupiłam 3 kartony :-) i byłam mega happy ;-)
Jakbyście były zainteresowane to w rossmanie jest promocja. Mi wyszło z karta rossne po 2,83 szt.za marchewkę brokul itp. Bo jest drugi słoiczek za pół ceny. Jest też promocja na obiadki po 5.msc gerbera 3 za cenę 2. Tez nie wiem czy to dobra cena bo się jeszcze nie znam na tym..
W ogóle co myślicie żeby na wątku zakupowym lub założyć nowy wrzucać info o promocjach? Kiedyś pisalyscie o pampersach. Od razu polecialam do sklepu i kupiłam 3 kartony :-) i byłam mega happy ;-)
Edysiek
odkrywca
Katjuszka dobry pomysł, też się zastanawiałam czy nie założyć osobnego wątku z informacjami o promocjach.
A napiszcie ile zjadają Wasze dzieci obiadku, bo moja wciągnęła dzisiaj cały słoik, popiła soczkiem i jeszcze był krzyk, bo mało. Nie daję jej więcej jak słoiczek na raz, ale co robić jak jej mało.
A napiszcie ile zjadają Wasze dzieci obiadku, bo moja wciągnęła dzisiaj cały słoik, popiła soczkiem i jeszcze był krzyk, bo mało. Nie daję jej więcej jak słoiczek na raz, ale co robić jak jej mało.
milenka30
Fanka BB :)
EDYSIEK mam ten sam problem,moja dzisiaj obiadek popiłam mlekiem a potem słoiczek deseru i po godzinie też musiałam butle podać,coś nie nażarte to moje dziecko.A dajesz 120 słoik?ja już jutro 190 jej dam.
KATJUSZKA też jestem za takim wątkiem,ciekawe kiedy będą pampki w lidlu na promocji?kupiłabym właśnie parę kartonów. A jak założyć kartę roosman?
KATJUSZKA też jestem za takim wątkiem,ciekawe kiedy będą pampki w lidlu na promocji?kupiłabym właśnie parę kartonów. A jak założyć kartę roosman?
Z
Zovita
Gość
Ja Olafowi daje sloiczek 125 gram, ale jutro wlasnie chce sprobowac juz z wiekszym z hippa, bo maly az do ostatniej lyzeczki buzke otwiera i mysle ze jakby bylo wiecej to by zjadl. No i mleko po godzinie tez musze podac, wiec chyba trzeba zwiekszyc porcje.
Milneko chyba Ci karte w sklepie zaloza bezposrednio. Moze mozna przez neta?
Milneko chyba Ci karte w sklepie zaloza bezposrednio. Moze mozna przez neta?
Edysiek
odkrywca
Moja też je słoik 125g. Nie wiem czy nie jest za mała na więcej. No i nie widziałam tych większych słoiczków po 4 czy 5 miesiącu, chyba dopiero po 6. Choć to moje obiadki ona tak wcina ze smakiem. Jak jej dałam brokuła ze słoika to nie zjadła całego ;-)
reklama
Z
Zovita
Gość
Edysiek wlasnie takie wieksze znalazlam z Hippa po 5 miesiacu w Lidlu, bo tez wszedzie widzialam tylko po 6 m. Jest rosolek z kurczakiem i ziemniaczki z krolikiem.