reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Szopka, a możesz wkleić jakiś link? - krzesełko rzeczywiście wygląda super.
I Czaruś oczywiście też ;-)
I Czaruś oczywiście też ;-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Szopka Czarus przeslodko wygląda w tym krzeselku:-):-):-)
i taki malutki jest w nim
i taki malutki jest w nim
kachasek
matka-wariatka :)
szopka super:-) my mamy ikeowskie antilop i niestety Michał jeszcze się do niego nie nadaje (Blanes mi się zdaje czy wy też je macie?), więc karmię na leżaczku, a jak jesteśmy u teściów to na rękach, lub jeśli mam ze sobą fotelik samochodowy to w foteliku
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Szopka śliczne krzesełko, a Dawidek to całkiem spory sie wydaje.
Kachasek możesz wkleic linka lub zdjęcie waszego krzesełka, bo też mi sie z ikei w Niemczech podobają ale nie wiem czy to te same?
My też jemy na leżaczku i na razie jest ok.
Kachasek możesz wkleic linka lub zdjęcie waszego krzesełka, bo też mi sie z ikei w Niemczech podobają ale nie wiem czy to te same?
My też jemy na leżaczku i na razie jest ok.
E
efilo
Gość
Efilo wielkie dzięki (zawsze podziwiam ciebie i Lukę za zdolności wyszukiwania sprawdzonych informacji).
Niestety w sprawie wprowadzania glutenu opierałam się na informacjach z miesięczników dla mam a tam wszędzie są informacje że nasze nowe zalecenia co do glutenu zostały już sprawdzone przez Szwecję i kraje UE, co nie jest prawdą. Zobaczę co jutro powie na ten temat nasza pediatra ale też mi się nie uśmiecha testować na własnym dziecku czy te nowe zalecenia okażą się słuszne.
:-)
Co do Szwecji - to kraj który przekombinował. Swego czasu (bodajze lata 80.) wprowadzono wolną amerykankę glutenową i podawano gluten prawie zaraz po urodzeniu. I nastapila katastrofa - tak zwana epidemia celiakii. Dlatego ten kraj teraz schizuje na tym punkcie i stąd badania szwedzkich uczonych.
Ja też nie chce z Zosi robić królika. Moja pediatra nic nie wspomniala omawiajac diete o glutenie a ja pierdola nie spytalam. A szkoda bo to super mądra babka. Mam chytry plan zadzwonic do niej na konsultacje. Na szczęście udziela takich chetnie.
E
efilo
Gość
ja tez zamowilam juz krzeseleczko
ale jeszcze nie doszlo...
na razie na obrazku wygląda tak:
ale jeszcze nie doszlo...
na razie na obrazku wygląda tak:
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Efilo bardzo ciekawe to krzesełko :-).
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
krzesełko + tacka + (dokupione na allegro) poduszka (za komplet krzesełko i tackę płaciłam 10 euro w grudniu w zeszłym roku, teraz widziałam na str ikei, że 15 euro) - wklejak linki bo nasze nie poskładane
to drewniane z ikei też jest fajne ale jakbym miała dać 40 euro wolałabym dorzucić i kupić coś w stylu tego, co szopka ma;-)
to drewniane z ikei też jest fajne ale jakbym miała dać 40 euro wolałabym dorzucić i kupić coś w stylu tego, co szopka ma;-)
Podziel się: