reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków

reklama
Czyli wchodzimy w temat krzesełek :-D Ależ ten czas leci...

efilo a mogłabyś podać namiary na to krzesełko - bo bardzo mi się podoba :tak:

Efilo, bardzo mi się podobają te krzesełka, ale u nas niestety jednym z głównych kryteriów jest składalność, bo miejsca u nas tyle co na lekarstwo. Tak więc krzesełko będzie rozkładane przy użytkowaniu a potem składane i chowane. A tu ani informacji na ten temat, ani zdjęcia złożonego krzesła.:-(

Kachasku, to jest krzesełko z ikei, ale nie wiem jaki to model. Krzesło jest spadkowe, po siostrzeńcach :tak:. Generalnie składa się z plastikowego siedziska i czterech nóżek ;-):-D:-D:-D, dłuuugich nóżek, być może to są nóżki antylopki. Jak ktoś ma ochotę to mogę mu wysłać to krzesło, bo Maks zanim w nim usiądzie pewnie prędzej zmieści się w fotelu niż w jakimkolwiek krzesełku :baffled::-D.

Dzagud TU JEST DEMO tego krzesełeczka. Na końcu jest jak się składa. Dla mnie najistotniejsze jest to że można 'połowę' krzesełka wsadzić do zmywarki :-D

Efilo tego nie widzialam ale zaczyna mi sie podobac:-)

Blanes :-D:-D:-D.

Ja mam swoje typy na krzesełka, ale jeszcze się waham.

KRZES. ARTI COSMO -WYS.Ozł - WIELKA PROMOCJA CEN (266902765) - Aukcje internetowe Allegro

KRZESEŁKO PEPE BABY DREAMS@SUPER PROMOCJA !!!!!@ (268454639) - Aukcje internetowe Allegro

Na razie moim głownym typem jest ostatnie, ale pewnie zmienię zdanie jeszcze 5 razy.
to ostanie i mnie tez sie podobalo,choc oglądalam cosmo i tez jest oki:tak:

reklama
efilo dzięki :tak: Super wygląda to krzesełko - "na żywo" też tak fajnie? Jak przyjdzie nasza pora na jedzenie w takowym, na pewno kupię! :-)

Do góry