reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

reklama
Jeżeli okarze się, że Maciuś ma uczulenie na kota to na pewno ją oddam :tak: (tylko nie mam komu :no:). Ja jak biorę leki to jest ok ;-) i oddycham normalnie.
I nasza kociczka to też członek rodziny

Aletko - dzięki ;-)

Kluliczku - tez o tym slyszalam w telewizji. Szkoda ze nie podali w jakim konkretnie produkcie to szklo zostalo znalezione.
Aczkolwiek moze byc tak, ze dzis szklo znaleziono w jednym a jutro z czyms innym bedzie cos nie tak...
Mowilam o tym mojej mamie - radzila wszystko co bede Jasiowi podawac przetrzec na wszelki wypadek przez sitko - tylko pytanie czy przejdzie...:confused:

Człowiek się stara jak tylko może a oni takie buble ciagle nam wciskają okropeństwo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aletko przepisy super:-D:-D:-D

A moj Quinten zawsze robił kupe dwa razy dziennie a po tej marcheweczce jeszcze nie:eek::eek::eek:

tyle się dzieje, że nie wiem, czy ogarnę to wszystko, po tak długiej nieobecności:baffled:
ale cieszę się, ze jestem z wami znowu, bo się stęskniłam:-)
u nas w jedzonku trochę nowości:
- zuzia wcina kleik ze smakiem:-)( na kolację)
- zuzia na śniadanie dostaje mleko z 2 łyżeczkami kaszki bananowej
- od 3 dni zuzia je zupkę marchewkową i bardzo jej smakuje;-):-)
dobra, muszę przejrzeć inne wątki, ale czarno to widzę ....:-D

Natko- oby wszystko się pomyślnie skończyło, a pamietaj zdrówko na pierwszym miejscu, twoje i twojej rodzinki. trzymaj się!;-)

Moj Olek juz posmakowal wiekszosc tych deserkow, pomalu wprowadzamy nowe dania, na kolacje dostaje mleczko z kleikiem kukurydzianym, kaszki jeszcze nie probowal, musze wykorzystac kilka tych przepisow co Aletka wkleila.

reklama
Do góry