reklama
Gaal
Fanka BB :)
u nas jest tak: zuzia już teraz widać, że jest z tych dzieci co lubią jeść i lubia nowości
herbatkę z kopru włoskiego Hippa- ubóstwia, dziennie pije od 20 do 100 ml ( zależy)
glukozę- wypija aczkolwiek widać, że nie przeżywa takich podniet jak przy koperku ale wypije jak jej podam
kupki ma cały czas ładne, ani razu nie miała koleczki, raz tylko zdarzyła się zielona kupa, jakieś 1,5 mc temu czy jakoś tak.
Ostatnio dałam jej do polizania: marchewkę, loda, biszkopta- ale miała uradowaną minkę
a co do kleiku- to jestem ciekawa co nam poleci lekarka na wizycie?
a! zuzia śpi po karmieniu po kąpieli do ok. 6, potem ok. 6 się wierci dostaje smoka do buźki i gada z nim albo czuwa do ok.6.30 i dopiero je:-)
herbatkę z kopru włoskiego Hippa- ubóstwia, dziennie pije od 20 do 100 ml ( zależy)
glukozę- wypija aczkolwiek widać, że nie przeżywa takich podniet jak przy koperku ale wypije jak jej podam
kupki ma cały czas ładne, ani razu nie miała koleczki, raz tylko zdarzyła się zielona kupa, jakieś 1,5 mc temu czy jakoś tak.
Ostatnio dałam jej do polizania: marchewkę, loda, biszkopta- ale miała uradowaną minkę
a co do kleiku- to jestem ciekawa co nam poleci lekarka na wizycie?
a! zuzia śpi po karmieniu po kąpieli do ok. 6, potem ok. 6 się wierci dostaje smoka do buźki i gada z nim albo czuwa do ok.6.30 i dopiero je:-)
Gaal
Joanko- trochę mnie to skłonilo do refleksji, ponieważ ja wiem, że mam w piersiach małe torbiele .... ale ponoc nie mam się jak narazie czym martwić ...
Ja gdyby nam wyszło to chciałam karmić tak do 6 mc, uważam, że to jest dobry czas.
Siostra mojego męża karmiła do 2 roku życia Jej synek kiedyś ze złości porwał jej na ulicy bluzkę, żeby tylko dostać się do cyca. Mąż się śmiał, że jak jego siostra szła odebrać synka ze żłobka ( bo jednocześnie studiowała na 2 keirunkach) to cycek był już na wierzchu tak mały kochał ssać cyca
Ja gdyby nam wyszło to chciałam karmić tak do 6 mc, uważam, że to jest dobry czas.
Siostra mojego męża karmiła do 2 roku życia Jej synek kiedyś ze złości porwał jej na ulicy bluzkę, żeby tylko dostać się do cyca. Mąż się śmiał, że jak jego siostra szła odebrać synka ze żłobka ( bo jednocześnie studiowała na 2 keirunkach) to cycek był już na wierzchu tak mały kochał ssać cyca
kacperek dostaje tylko koperkowa, a czasem, ale obecnie juz baaaardz rzadko glukoze. a dzis polizał sobie petit beure'a i jabłko. bardzo mu smakowało. tak sie rozbwail, ze az a sie uśmiałam. jabłko to juz tydzien temu liznął i był szał, ale ciasteczko to zupełna nowość.
Gaal
ewula- i to jest właśnie to! kiedy myślisz, że wiesz już prawie wszystko okazuje się, że jesteśmy malutcy do wielkości naszych dzieci i nic o nich nie wiemy, tak już zostaje do końca bo przecież ile razy my sami do dzisiaj potrafimy zaskoczyć naszych rodziców
reklama
Kluliczek
Babka z laską
Janek pija herbatki od kiedy skończył 1,5 tygodnia. Nie szaleje za nimi, ale i koperkową hippa i ułatwiającą trawienie wypije. Zato uwielbia plantex, jak dostawał wypijał bez grymaszenia, co przy bulach brzusia było dokonaniem. a w przyszłym tygodniu wprowadze mu kleik, bardzo powoli i ostrożnie :-)
A kupy ma zielonkawe jak się opije herbatki. Ale nie bardzo zielone.
A kupy ma zielonkawe jak się opije herbatki. Ale nie bardzo zielone.
Podziel się: