reklama
Kluliczek
Babka z laską
Jaś pożarł kleik bez awantur . Ale jadł i jadł, przerwy robił, myślałam, że już ma dość, to on piekło, żeby mu butle oddawać. :-)
Następny etap to soczek jabłkowy.
Następny etap to soczek jabłkowy.
Evvula - Hania tez czasami tak ma - mam wrazenie ze wtedy kiedy jest zmęczona - po prostu wydaje mi ise ze jest taka zmeczona ze nie chce jesc. Ale to tylko teoria. A raz odwaliła mi taką scenę jak zjadlam cebule chyba jej zapach nie pasował - a może to zbieg okoliczności i wtedy tez byla zmeczona
Aga
Aga
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Piotruś niestety musi przejść na Bebilon Pepti A tak sie modliłam zeby nie musiał... No ale trudno. Jak trzeba to trzeba :-( Ciekawe czy coś sie zmieni po tej zmianie mleka. Zreszta co ja pisze, przeciez to pepti to nawet nie mleko... Ech..
ależ oczywiście ze kleik jest łagodniejszy niż sok a w naszym nowym poradniku przeczytałam ze nie jest ważna kolejność wprowadzania pokarmów tylko to aby robić to pojedynczo ;-)
my dzisiaj daliśmy Piotrusiowi drugi dzień z rzędu bananika z hippa - mały był wniebowzięty nic nie wypluł, w ogóle sie nie ubrudził a śmiał sie przy tym miałam dać mu tylko jedną łyżeczkę ale jak przestałam to domagał się jeszcze i szeroko otwierał buzie i zjadł prawie pół słoiczka ;-)z uśmiechem na twarzy
my dzisiaj daliśmy Piotrusiowi drugi dzień z rzędu bananika z hippa - mały był wniebowzięty nic nie wypluł, w ogóle sie nie ubrudził a śmiał sie przy tym miałam dać mu tylko jedną łyżeczkę ale jak przestałam to domagał się jeszcze i szeroko otwierał buzie i zjadł prawie pół słoiczka ;-)z uśmiechem na twarzy
reklama
Podziel się: