reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

Krupko przydatna informacje nam przekazalas :)
Olek tez sie przyzwyczail ze witaminy podaje mu lyzeczka i umie z niej wypic.

reklama
Evvula - Hania tez czasami tak ma - mam wrazenie ze wtedy kiedy jest zmęczona - po prostu wydaje mi ise ze jest taka zmeczona ze nie chce jesc. Ale to tylko teoria. A raz odwaliła mi taką scenę jak zjadlam cebule chyba jej zapach nie pasował - a może to zbieg okoliczności i wtedy tez byla zmeczona

Aga

Piotruś niestety musi przejść na Bebilon Pepti :wściekła/y: A tak sie modliłam zeby nie musiał... No ale trudno. Jak trzeba to trzeba :-( Ciekawe czy coś sie zmieni po tej zmianie mleka. Zreszta co ja pisze, przeciez to pepti to nawet nie mleko... Ech..

My niestety musimy sie wstrzymac, bo cokolwiek innego z zalecenia lekarza mam rozpocząc od 4 miesiaca :-(

ależ oczywiście ze kleik jest łagodniejszy niż sok a w naszym nowym poradniku przeczytałam ze nie jest ważna kolejność wprowadzania pokarmów tylko to aby robić to pojedynczo ;-)

my dzisiaj daliśmy Piotrusiowi drugi dzień z rzędu bananika z hippa - mały był wniebowzięty :-D nic nie wypluł, w ogóle sie nie ubrudził a śmiał sie przy tym :szok: miałam dać mu tylko jedną łyżeczkę ale jak przestałam to domagał się jeszcze i szeroko otwierał buzie :szok:i zjadł prawie pół słoiczka ;-)z uśmiechem na twarzy :tak:

dziś podałam małej bździągwie startą świeżą marchewkę-tak,wszystko poszło na zmarnowanie,wypluła co do wiórka :baffled:

reklama
Do góry