reklama
Gaal
Fanka BB :)
A wiesz może ile trzeba dać za elektryczny?
kurcze Krupko nie mam pojęcia tylko widziałam Aventu ręczny za 162 zł w zestawie Isis.
A co to za firma Tufi szerlock?
powiem szczerze, ze nie wiem o tej firmie wiele ponadto co przeczytałam w jednej z gazet, ze dobry jest i nie najdroższy, ale generalnie panuje moda na avent. sama raczej tufi nie wybiorę, skłaniam sie ku medeli jesli nowy kupie, a jesli uzywany to avent. najlepiej rozejrzeć się na allegro i zorientować w tym wszystkim
krupka
Entuzjast(k)a
Ja też chcialam poczekać z tym zakupem, ale wląsnie mam okazję kupić używany AVENT ISIS od sprawdzonej osoby - jak się nie zdecyduję, kupi kto inny. No nie wiem. Może faktycznie poczekać i kupić potem elektryczny...
A tak w ogóle, to czy można dokupić części do laktatora? (mam od siostry, ale połamane są 2 części kurcze )
A tak w ogóle, to czy można dokupić części do laktatora? (mam od siostry, ale połamane są 2 części kurcze )
reklama
asia-m
Fanka BB :)
Ja miałam medele przy 1 corce a i tak wolalam odciagac pokarm recznie szczegolnie jak bylo go bardzo duzo a bylo bo po karmieniu odciagalam dwie duze flachy gdy mialam zastoje to tez lepiej mi sie odciaagalo reka bo przy okazji rozmasowywalam "kamienie",teraz mam avent isis i zobaczymy jak to bedzie
Podziel się: