reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

dzieki dziewczyny za informacje, jak dam rade to jeszcze jutro wskocze do rossmana lub inter i zobacze czy sa a jak nie to w poniedzialek juz koniecznie bo nie moge sprac plam po marchewce. :eek:

reklama
Zaneta Chińczycy mawiają ,że taki kot czy pies dobrze przyprawiony to jak cielęcina 7 smaków;-)A królika to bym takiego skonsumowała na targu kupić można ale kto mu da w ucho?:szok:

no wlasnie jesli o miesku mowa - przez sitko sie przetrzec nie da :-p Moj mikser sobie z tym nie poradzi to jakis turbo blender jest potrzebny 1000W czy jaka inna diabelska maszyna? :szok::-D:confused: Czym Wy to zamierzacie przerobic na papke?

my bartiemu w blenderze miksowaliśmy, później można szatkować nożem, takie mięsko musi być niemal rozgotowane, więc łatwo idzie.

azula - no ja też bym nie dała rady zabić stworzonka. człowieka w furii może, ale bezbronnego zwierzaka? nieee
dodam, że taki królik z targu jest na paszy i w ogóle traci sens go kupować żeby zabić. trzeba chwilkę podhować na zdrowej karmie.

no wlasnie jesli o miesku mowa - przez sitko sie przetrzec nie da :-p Moj mikser sobie z tym nie poradzi to jakis turbo blender jest potrzebny 1000W czy jaka inna diabelska maszyna? :szok::-D:confused: Czym Wy to zamierzacie przerobic na papke?
Ja miesko miksuje blenderem a raczej rozdrabniaczem,zreszta zupki tak robie iw ychodzi idealnie gładka konsystencja:tak: chociaż teraz juz nie robie aż tak gładkiej:)
suzi - skąd Ty jesteś? może jak niedaleko to uda się podrzucić domowego króliczka, jak będziemy zabijać:)

zrobiłam Nutelce 2 dni spokoju od zupek, spróbuję jutro od nowa. gotować średnio mogę, bo nie mam dostępu do dobrych produktów. trzeba by było jechać do miasta obok, a to już nie z tej wypłaty..
Żaneta z Bytomia jestem :tak: musze jeszcze poprosic tesciów zeby na targu sprawdzili...i maja jeszcze jedno stoisko w własnymi wyrobami wiec tam tez zapytaja:tak:

Mięsko gotuje się ok.2 godzin ,więc przez sitko bez problemu da się przetrzeć. ;-):-):-)

kasiula - cycujecie się, więc kaszka musiałaby być z Twoim mlekiem, chyba, że chcesz dać z mm.. ja osobiście myślę, że lepsza marchewka, ale decyzja co do kolejności nowości należy do Twojego "widzi mi się"..

reklama
Do góry