reklama
my bartiemu w blenderze miksowaliśmy, później można szatkować nożem, takie mięsko musi być niemal rozgotowane, więc łatwo idzie.
azula - no ja też bym nie dała rady zabić stworzonka. człowieka w furii może, ale bezbronnego zwierzaka? nieee
dodam, że taki królik z targu jest na paszy i w ogóle traci sens go kupować żeby zabić. trzeba chwilkę podhować na zdrowej karmie.
azula - no ja też bym nie dała rady zabić stworzonka. człowieka w furii może, ale bezbronnego zwierzaka? nieee
dodam, że taki królik z targu jest na paszy i w ogóle traci sens go kupować żeby zabić. trzeba chwilkę podhować na zdrowej karmie.
suzi1
Kocham Cię synuś
Ja miesko miksuje blenderem a raczej rozdrabniaczem,zreszta zupki tak robie iw ychodzi idealnie gładka konsystencja chociaż teraz juz nie robie aż tak gładkiejno wlasnie jesli o miesku mowa - przez sitko sie przetrzec nie da Moj mikser sobie z tym nie poradzi to jakis turbo blender jest potrzebny 1000W czy jaka inna diabelska maszyna? Czym Wy to zamierzacie przerobic na papke?
Żaneta z Bytomia jestem musze jeszcze poprosic tesciów zeby na targu sprawdzili...i maja jeszcze jedno stoisko w własnymi wyrobami wiec tam tez zapytajasuzi - skąd Ty jesteś? może jak niedaleko to uda się podrzucić domowego króliczka, jak będziemy zabijać
zrobiłam Nutelce 2 dni spokoju od zupek, spróbuję jutro od nowa. gotować średnio mogę, bo nie mam dostępu do dobrych produktów. trzeba by było jechać do miasta obok, a to już nie z tej wypłaty..
Mięsko gotuje się ok.2 godzin ,więc przez sitko bez problemu da się przetrzeć. ;-):-):-)no wlasnie jesli o miesku mowa - przez sitko sie przetrzec nie da Moj mikser sobie z tym nie poradzi to jakis turbo blender jest potrzebny 1000W czy jaka inna diabelska maszyna? Czym Wy to zamierzacie przerobic na papke?
kasiula222
Fanka BB :)
Tak myślę nad podaniem pierwszego jedzonka mojemu małemu tylko w końcu to co ja mam mu podać marchewkę czy kaszkę?? bo się pogubiłam ...
kasiula - cycujecie się, więc kaszka musiałaby być z Twoim mlekiem, chyba, że chcesz dać z mm.. ja osobiście myślę, że lepsza marchewka, ale decyzja co do kolejności nowości należy do Twojego "widzi mi się"..
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
moja już je kurczaczka,cielencinke ... a dziś dostanie rybke
A kupy w zapachu masakra !!!!
A kupy w zapachu masakra !!!!