reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

Ja w bujaczku, albo na lezaco na poduszce (mniej brudzenia).
Warzywa jej nie podchodza, owoce troszke lepiej. Mnie sie odechciewa jej cokolwiek dawac bo wszystko jest usyfione..macie sposob a plamy?

reklama
Moja je jeszcze w leżaczku.
Na plamy z zupek najlepsze jest słońce .
Nie ma lepszego wybielacza.:no::-D:-D:-D
Spierz w zimnej wodzie przed praniem w pralce i też powinno pomóc. :tak:
Do odplamianie jest też fajne mydełko dr.Reiner z Polleny Ostrzeszów.
Wywabia 100 najbardziej pospolitych plam.
U mnie się fajnie sprawdza .:tak:

As a gdzie to mydełko kupujesz i jaka jest cena? w normalnym sklepie czy jakims specjalistycznym :-) bo u nas nigdzie nie widziałam takowego...hmmm

As a gdzie to mydełko kupujesz i jaka jest cena? w normalnym sklepie czy jakims specjalistycznym :-) bo u nas nigdzie nie widziałam takowego...hmmm
To mydełko kupisz w ich sklepie przez neta .
Cena śmieszna ok.4 zł ,jak dobrze pamiętam.
Zresztą wszystkie ich ceny są powalające :-D:-D:-D
Ostatnio kupiłam 2 żele pod prysznic bardzo dobre za 4,23 zł chyba ,albo coś w podobie :-D:-D:-D
Tu masz linka.
http://www.sklep.pollena.com.pl/index.php?cPath=89_96

Ostatnia edycja:
Ja mojego karmie albo na kolanach albo w foteliku . lezaczka brak ale niedlugo przenosze go do krzeselka jest od 6 m wiec jak chwile posiedzi to chyba mu nic nie bedzie ;-)
ollena miesko jest po 5 wiec od 6 ;-)
a mi plamy o dziwo schodza w wiekszosci po zwyklym Vizirze ;-)

reklama
Do góry