reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

Mysio - ja chyba wybiorę jakąś gotową kaszkę z mlekiem MM - bo tego mają być śladowe ilości, to mi sie nie będzie chyba chciało garnka brudzić dla łyżeczki kaszki.

reklama
moja znowu obrocila 180ml mleka, zastanawiam sie czy nie sypnac jutro chociaz pol miarki kleiku ryzowego lub kukurydzianego. Moze bardziej ja zasyci i mi nie uleje. Bo wczoraj jak wypila bylo ok ale po jakims czasie ulala troche mleka

mojej sie blokowało na tym mniejszym i musiałam dać większy. Ja mojej od razu dałam tyle i nic sie nie działo i nie dzieje.Kleik kukurydziany raczej nie uczula ani nic..
ale jesli masz obawy spróbuj na poczatek mniej dać

najpierw musze kupic nowy smoczek, bo tym raczej nie uciagnie ma taka mini dziurke, a kleik jednak troche grudkowy jest

ja raz nalałam soku małej (taki gęsty marchew banan i cos tam jeszcze) i ten mały smoczek z tt nie dał rady.. blokowało się a mała wpadała w szał.A kleik to dopiero by miał problem przejść przez to.

reklama
no wlasnie Pieszczoszko ja mam butelki tt i jedna MAMbaby i one maja takie tyci dziurki ze raczej nie przejdzie, chyba sprobuje jakos powiekszyc dziurke na jutro, a w poniedzialek kupie nowe smoczki takie na 3+ a te 0+ zostawie do herbatki co by jej za mocno nie lecialo. Mleko jednak gesciejsze jest

Do góry