reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

reklama
Również podaję kleik kukurydziany ,ale z owocami ...;-)
Kleiku ryżowego jeszcze mała nie jadła ,ale osobiście go nie lubię podawać maluchom.;-)

Zagęszczacie dlatego, że dzieci się nie najadają, czy tak po prostu? Bo ja kupiłam kaszkę z bananami ale jakoś nie mam odwagi mu zagęścić mleczka...

Pytanko mam :D tą kaszkę glutenową będziecie rozrabiać na mleku swym czy na modyfikowanym??? Mi coś ostatnio mleko nie chce się odciągać ani laktatorem ani ręcznie, więc się zastanawiam jak to rozwiązać. Jakoś nie chce podawać MM ale jak tak dalej pójdzie to nie uda mi się odciągnąć nawet 100 ml mleka...

mhm... dzięki pieszczotka, kurczę ja się nadal zastanawiam... może jeszcze jednak się wstrzymam, znów przeszliśmy na 150 ml mleczka, bo bo 130 się wściekł, że za mało i żadną herbatką mi się po raz pierwszy nie udało oszukać łobuziaka...

To prawda.... ale może jeszcze się wstrzymam, tym bardziej, że 150 nie daję mu na każde karmienie... Powoli przyzwyczajam mu brzuszek do większych porcji po prostu, choć z tego, co pamiętam Ty Laurce dość późno zwiększyłaś na 150 ml nie? :)
Mój 6 kg waży (ważne, że nie za mało - pediatra na pewno by coś powiedziała), a on do szczupłych chłopaczków chyba należy :)

reklama
Do góry