Mailen
Fanka BB :)
DrAsia doskonale Cię rozumiem bo mam tak samo u nas od samego początku 2 pobudki nocne, rytm się zaburzył tylko podczas akcji zęby, kiedy Lena chodziła później spać niż zwykle bo ok. 22 i wtedy na jedzenie budzila sie tylko raz, ale w miedzy czasie byly pobudki na postękiwanie...teraz wrocila do swojego starego rytmu spanie o 20 i dwie pobudki, z tym że jak pojde do pracy to bedzie praktycznie jedna dla mnie bo ona drugą pobudkę ma ok.6 wiec bede juz pewnie od razu wstawala do pracy, na dzien dzisiejszy jesli starszego nie musze wyprawic do szkoly na 8 i wstac o 7 to spimy dalej do 8-9. Zagęszczone mleko nie przechodzi, kaszka u nas tylko i wyłącznie łyżeczką jest tolerowana i woda w bardzo małych ilościach w ciągu dnia, a w nocy tez nie przechodzi...do pracy wracam za 3 tyg, ale nie jest to dla mnie jakos strasznie uciążliwe, bo zrobienie mleka zajmuje mi moze 2 min, a ona zje butle i śpi dalej...
chociaż nie powiem bo marzy mi się przespana noc...w ciągu 6 miesięcy jedna taka się zdarzyła, ale wtedy jakoś pozniej poszla spac niż o 20...
przy strarszym karmionym cycem do roku nie mialam ani jednej nocki bez pobudek a po skonczeniu roku, sam odstawil cyca i zaczal spac cale noce, wiec jest nadzieja że nadejdą te czasy i tym razem ;-)
chociaż nie powiem bo marzy mi się przespana noc...w ciągu 6 miesięcy jedna taka się zdarzyła, ale wtedy jakoś pozniej poszla spac niż o 20...
przy strarszym karmionym cycem do roku nie mialam ani jednej nocki bez pobudek a po skonczeniu roku, sam odstawil cyca i zaczal spac cale noce, wiec jest nadzieja że nadejdą te czasy i tym razem ;-)