reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzanie diety naszych dzieciaczków

ja mysle ze nie ma co wymyslac czy mieso eko czy nie eko bo w sumie wczesniej czy pozniej i tak sie poda miesko sklepowe a teraz to tez nie jest duza ilosc tyle aby smak zmieniło

reklama
Flaurka ja kupiłam poporcjowałam tego knunicka i gotuję zupy dla nas ,a mięska trochę małej i jarzynki do tego.Kurczak,wołowina indyk też.Bo jagnięcia to nie widziałam:no:Nie wiem od kiedy wieprzka podać można czy kaczkę ale chyba trzeba poczekać bo to tłustawe dość:tak:

Flaurka ja kupuje głownie kure w sensie pałki z kurczaka takie małe akurat i mam na 1 raz 1 szt :)
indyka jeszcze nie kupowałam ale musze w koncu , miałam juz cielecine ale u mnie ciezko dostac o dziwo i mega droga jest . mówia ze lepiej piersi z kury nie kupowac bo za duzo w nich hormonów ....ale ja i tak nie kupuje bo dla mnie smaczniejsze miesko jest z tych pałek i akurat wielkosciowo pasuje mi porcja :) wołowine i wieprzowinke wprowadze od 7 m :)

Ja ostatnio podawałam małemu banana rozdrobnonego widlecem ...ze smakiem moze z 3 łyżeczki zjadł i wiecej nie chcial :eek:chyba szału na nim nie zrobił ..... moj Kuba w ogole jakis mało owocowy jest ;-)

Azula - ja nie podejrzewalam nikogo o wybrzydzanie, tylko pytam, bo jestem jak tabaka w rogu w tym temacie i łaknę wiedzy. Moja mama mi radzi dac malemu kapusniak, a tesciowa by zupki mu na kostkach rosolowych gotowac, bo lepsze... Tak więc inspiracji szukam wśród Was;)

Co do hormonów w drobiu: Wiem, co jem: "Kurczak" - program tv. Sezon 3 odcinek 5 - VOD

I ja w to wierzę i jem kurczaki bardzo często.

reklama
Chyba tak Olisiaa,bedzie z niego konkretny chłop:-) tzn tak jakies owoce zje czasami nawet pól słoiczka i najbardziej lubi miksy owocowe i śliwki z hippa :-) a obiadki to je w ogole tak szybko ze ja nie nadązam go karmic moze kiedys uda mi sie to nagrac :-) ...i akurat to ma po tatusiu :-D

Do góry