reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety maluszków

reklama
Może jednak uda Ci się znowu wkręcić ;-)

A ja wpadłam się aż pochwalić, bo mój dzieć po raz pierwszy zjadł dzisiaj cały słoiczek 125 gramowego dania :-) (no, bez 2 czy 3 łyżeczek). Jak na nas to naprawdę sukces!

Rany, Bors na raz wciąga 190 zupki czy warzywek z mięsem i patrzy, czy nie mam drugiego słoiczka :)

U mnie tak samo cały duży sloiczek a jak mam na obiad np zupę to wyciągam jeszcze troszkę warzyw gniotę widelcem i wrzucam do obiadku,
A na deserek cały banan z całym jabłkiem i kaszką manną, lub cały banan z owocami ze słoiczka.

Ostatnia edycja:
moj je 60 owockow pewnie zjadlby wiecej ale obiadku by nie chcial, zupki 190 a mleka ehhh 210 + 7 miarek ... narazie nie chce zageszczac ale zageszczonego pewnie zje mniej ale zal mi go tuczyc :| bo on i tak ma swoja mase

reklama
Kasieńka - ale jak widac masa mu w stawaniu nie przeszkadza.

Ja akrat problemu pt boje sie utuczyc nie mam. U mnie wręcz zalecane to jest. Ale ona więcej nie zje - i nie ma cudu. Zaciśnie buziola i nie wcisniesz

Do góry