Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak widać dwa dni w pracy mnie wykończyły bo połączyłam posty zaza i Muńka jedna pisała o bebilonie a druga o jabłuszku... muszę odpocząć
właśnie surowe dostał kiedyś i teraz raz i kupa była luźna, a potem dostawał ze słoiczka i robi zbite bobki
w ogóle przy tych słoiczkowych jabłuszkach to grymasi i pluje, a mu się to nie zdarzało wcześniej i chyba będę mu sama jabłko robić a od czasu do czasu dostanie surowe
btw jak zrobić takie jabłuszko ???? ja całkiem zielona jestem w przetworach ile takie jabłuszko można trzymac w lodówce bez pasteryzacji??
A ja dałam dzisiaj bąblowi o 9 zamiast owoców z kleikiem podawanych łyżeczką- kleik na mleku w butelce. I wydoił wszystko (130 ml) Wydaje mi się, że on jeśli już ma wypić mleko z butelki, to toleruje je jedynie z kleikiem albo jakąś kaszką - bo wieczorem też mi ładnie wypija mleko z manną.
Tylko zastanawiam się, dlaczego nie chce za bardzo jeść tego kleiku z owocami łyżeczką - czy ze względu na łyżeczkę czy na smak owoców?
Zupkę je całkiem ładnie łyżeczką..