kasia.natka
Fanka BB :)
Monika pół łyżeczki suchej gotujesz w około 100 ml i dobrze zrobić taką porcję żeby zjadł wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na szczęście takowej brak póki co...i lepiej by tak zostałoz orkiszem nie pomogę
carla dlatego lepiej co kilka dni podawać coś nowego bo jak wystąpi jakaś reakcja alergiczna to nie będziesz miała pojęcia po czym
Ciiiiii...oby nic nie było...Iwon - zawiera.
Carla - wysypki, buli brzuszka, kupy nie takiej jak trzeba czyli ze śluzem, zielonej wodnistej itd
Na 60ml mleka podaję łyżkę kaszki...czyli tak jak na instrukcji...No właśnie Carla nie boisz się, że za wcześnie na kaszkę z glutenem? Ile jej podajesz na te 60 ml?
Carla Iwon ma rację. Ja nie zwróciłam uwagi. Przy ekspozycji na gluten przez pierwsze 2 miesiące podaje się 2-3 g jedynie. Dopiero po pelnych 2 misiącach mozna z glutenem szaleć. A jakie moga byc skutki uboczne przedawkowania??
Carla Iwon ma rację. Ja nie zwróciłam uwagi. Przy ekspozycji na gluten przez pierwsze 2 miesiące podaje się 2-3 g jedynie. Dopiero po pelnych 2 misiącach mozna z glutenem szaleć. A jakie moga byc skutki uboczne przedawkowania??
mamina gratuluję sukcesów!
carla oczywiście że wszystkie mamy nadzieję że u naszych dzieciaczków żadna reakcja alergiczna nie wystąpi ciężko przeczytać ten link który wrzuciłaś ale widzę że jest mniej więcej taki jak wszystkie tego typu więc sama rozumiesz że nikt nie chce cię krytykować czy pouczać a po prostu takie są zalecenia