Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
ja chyba zmienie kleik kukurydziany na kaszke bo mi po nim jakos lepiej spac nie chce wczoraj dalam z kleikiem na noc bo tak wyszlo to sie obudzil wczesniej niz zazwyczaj, a Rysica kaszke dajesz do zwyklej porcji mleka czy zamieniasz miarke mleka na miarke kaszki??
Nikos szama jabluszko, nastepne podejscie to jabluszko z dynia, tylko teraz nie wiem kiedy wprowadzic kaszke hmmmm
Ja mam kaszkę RYŻOWĄ z malinami, więc DODAJĘ DO mleka już przygotowanego. 2 miarki dodaję i Monika pije smokiem trójprzepływowym na I/II.
Jakimi lyzeczkami karmicie? Ja dzis dostalam z hippa, pomaranczowa i sie zastanawiam jak bym miala ten szpadel do buzi mlodemu wlozyc Uzywacie juz niekapkow do picia?
Ja karmię łyżeczką babydream z Rossmanna
Właściwie Szymka karmiłam nimi
bo Monice tylko dałam wczoraj kilka łyżeczek, ale nie chciała buzi otwierać, więc wzięłam marchewkę do butli, dodałam trochę wody przegotowanej, smoka trójprzepływowego na III i prawie wszystko wtrząchnęła... I spała 2h potem, tylko dzisiaj kupka jak plastelina ;P Ale bez płaczu i bez kwękania nawet więc chyba jej to nie przeszkadzało ;P