reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

reklama
Patik ja chce zaczac gotowac na zapas zanim pojde do pracy wiec juz nie długo,chodzac do pracy nie bede miec czasu na codzienne gotowanie wiec bede tak raz na trzy tyg gotowac i mrozic,słoiki juz zbieram;)

Paticzku ja gotuje raz na dwa dni ale chyba zaczne wkrotce zamrazac, bo Julek uwielbia slodkie ziemniaki (razem z marchewka i wolowina) a te sa przewaznie tak ogromnych rozmiarow, ze wiekszosc wyrzucam.

Dziewczyny a jak robicie sloiczki na zapas?Chodzi mi o pasteryzowanie. Ja jestem zielona w temacie, a nie wiem czy bede malemu codziennie gotowac

Dove u mnie to wyglada zazwyczaj tak(ale nieraz jest nieco inaczej) rano okolo 7 180 ml mleka jakos po dwoch dogzinacch kaszka owocowa lub mleko potem kolo 12,13 sloiczkek z obiadkiem popity herbatka ....jakos kolo 15 180 ml mleka i wmiedzy czasie pol sloiczka owocow.....i tak mniejwiecej 18 kolejne mleko i zazwyczaj tyle ......ale mowie raz je wiecej reaz mniej ostatni poilek okolo 19 pierwszy okolo 7

Dziś podałam małej drugą połowę zupki jarzynowej z gerbera i było OK:-) Czyli wczoraj rzeczywiście ją przekarmiłam dając jej jeszcze od razu mleko:tak:

juliaidaro- dzieki , wiadomo kazdy malec jest inny ale wiadomosci jak najbardziej przydatne.

Dzis u nas bylo kurcze tak
01;00- 120ml mleka
05:00 60 ml melaka
9:00 mleka 10ml i podalam potem mu kaszke bo jak nie chial mleka i zjadl jej z 20ml
13:00 obiadek i tu zjadl caly
16:00 pol banana i mleka nie chcial
no i teraz wypil 120ml mleka z odrobina kaszki
No i kurcze malo tego :-(

reklama
nie wiem, ostatatnio byl wazony jak mial 3 mies ( zrobilam to na wlasne zyczenie bo tutaj nie robia tego czesto ) i waga byla dobra i na lini.

musze zadzwonic do Gp i umowic sie na wizyte by mi go zwazyl...

Ostatnia edycja:
Do góry