reklama
spring
Szczęścia dwa :)
Spring mój młody wcina cały słoik 125ml, ale mleka potem już 2-3 godz nie chce
niby to było tylko pół słoiczka,ale jak jej podałam mleko to początkowo nie chciała, dopiero po chwili wypiła 90 ml. Zastanawiam się teraz czy jutro dać jej tę drugą połowę słoiczka. Boję się żeby nie było powtórki z dzisiaj, bo ten atak przypłaciłam migreną
spring
Szczęścia dwa :)
Spring, to może po prostu nie proponuj mleka od razu po słoiczku? Ania jak zgłodnieje na pewno da ci znać ;-)
Tak właśnie zrobię. Może podam tylko troszkę herbatki;-)
patik80
Fanka BB :)
jeszcze trochę i my zaczniemy rozszerzać dietę Zosiaczkowi
czy któraś z Was zdecydowała się na samodzielne gotowanie obiadków? jeśli tak, to gotujecie codziennie, czy pasteryzujecie sloiczki?
kurcze niby drugi raz będę to przechodzić ale już się stresuje tym wprowadzaniem nowości...
czy któraś z Was zdecydowała się na samodzielne gotowanie obiadków? jeśli tak, to gotujecie codziennie, czy pasteryzujecie sloiczki?
kurcze niby drugi raz będę to przechodzić ale już się stresuje tym wprowadzaniem nowości...
reklama
truskawkaM
Zaangażowana w BB
ja też gotuje i też codziennie, póki mam czas i ochote- nie bawie sie w pasterysowanie
co do sórwych smakołyów to mi lekarz powiedział, że spokojnie moge podac bananka, a za jakis czas strate jabłuszko,a potem gdzies będzie jeszcze marchewka
co do sórwych smakołyów to mi lekarz powiedział, że spokojnie moge podac bananka, a za jakis czas strate jabłuszko,a potem gdzies będzie jeszcze marchewka
Podziel się: