reklama
Masakra chyba jeszcze nas nie pogrzało, żeby kupować fotelik za tysiaka hahaha ale przyznać trzeba - full wypas
My też z braku funduszy musimy się biedzić na leżaczku, ale po chrzcinach od razu kupuję!! Przynajmniej nogi nie będą nam przeszkadzać w jedzeniu, bo teraz to połowa obiadu ląduje na ubraniu, rączkach, nóżkach, w nosie.. No i wróciłam do połowy słoiczka, bo cały wszedł tylko raz, jakoś Jasiek szybko się nudzi jedzeniem, a że mu wystarcza, to poczekamy
My też z braku funduszy musimy się biedzić na leżaczku, ale po chrzcinach od razu kupuję!! Przynajmniej nogi nie będą nam przeszkadzać w jedzeniu, bo teraz to połowa obiadu ląduje na ubraniu, rączkach, nóżkach, w nosie.. No i wróciłam do połowy słoiczka, bo cały wszedł tylko raz, jakoś Jasiek szybko się nudzi jedzeniem, a że mu wystarcza, to poczekamy
my krzesełko mamy, ale na razie nie używamy, wygodniej jeszcze w fotelu bujaku. Krzesło przetestowałam dzisiaj w centrum handlowym w pokoiku matki i dziecka. Skończyło się na tym, że mały wiercąc się jak zwariowany wyrwał mi łyżeczkę z ręki i całą zawartość wywalił sobie na.. głowę
truskawkaM
Zaangażowana w BB
ale sadzacie takie maluchy w krzesełka ? nie-za-wcześnie ? myślałam, że krzesełko dotyczy dzieci które już siedzą...
ale sadzacie takie maluchy w krzesełka ? nie-za-wcześnie ? myślałam, że krzesełko dotyczy dzieci które już siedzą...
przeczytaj dokładnie;DD
truskawkaM
Zaangażowana w BB
Scarletka pisała, że już próbowała...
Malinka niby dopiero ma kupić, ale...
przeraziłam się może na wyrost
Malinka niby dopiero ma kupić, ale...
przeraziłam się może na wyrost
reklama
Podziel się: