reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

reklama
cena rzeczywiście z kosmosu, ale baaaaaaaardzo mi się podoba :tak: My na razie cierpimy na brak środków i musimy się pomęczyć w leżaczku bujaczku :-(

Masakra chyba jeszcze nas nie pogrzało, żeby kupować fotelik za tysiaka hahaha ale przyznać trzeba - full wypas :D

My też z braku funduszy musimy się biedzić na leżaczku, ale po chrzcinach od razu kupuję!! Przynajmniej nogi nie będą nam przeszkadzać w jedzeniu, bo teraz to połowa obiadu ląduje na ubraniu, rączkach, nóżkach, w nosie.. No i wróciłam do połowy słoiczka, bo cały wszedł tylko raz, jakoś Jasiek szybko się nudzi jedzeniem, a że mu wystarcza, to poczekamy :)

my krzesełko mamy, ale na razie nie używamy, wygodniej jeszcze w fotelu bujaku. Krzesło przetestowałam dzisiaj w centrum handlowym w pokoiku matki i dziecka. Skończyło się na tym, że mały wiercąc się jak zwariowany wyrwał mi łyżeczkę z ręki i całą zawartość wywalił sobie na.. głowę:baffled:

Krzeselka fajne i tez musze pomyslec o nastepnym. Syn ma takie biale zwykle z IKEA wlasciwie nie narzekam - proste do umycia

Ostatnia edycja:
ale sadzacie takie maluchy w krzesełka ? nie-za-wcześnie ? myślałam, że krzesełko dotyczy dzieci które już siedzą...

Scarletka pisała, że już próbowała...
Malinka niby dopiero ma kupić, ale...

przeraziłam się może na wyrost ;)

reklama
Do góry