Ok to jutro ide po kleik a mozecie jeszcze polecicjakis dobry
ja podaję bobovitę, ponoć z Nestle robią sią grudki
Malinka rzeczywiście ta manna tak ciężko przepływa przez smoka? ja używam 3TT i dodaję 1,5 łyżki kleiku i leci dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok to jutro ide po kleik a mozecie jeszcze polecicjakis dobry
a u nas jest rożnie z tym wstawaniem w nocy. Jednego dnia Bartek pięknie spi do 5-6, a kolejnego budzi się o 1-2 na jedzenie i też nie zależy to od wypitego mleczka, ani od pory położenia się spać. Ostatnio przeholowaliśmy i położyłam go o 21.00, a i tak wstał o 2.00.
zauważyłam też, że obiadki nie zapychają go jak porcja mleczka. Od tygodnia zjada cały słoik, a i tak za 2 godziny jest głodny i woła flachę..
u nas też pełen zachwyt jak jemy dynię, a ostatnio chce się zapalić za zupkami jarzynowymi..
Widze ze nasze dzieciaki moga sobie reke podac;-) moja tez budzi sie nadal,roznie,nie umiem odgadnac co powoduje ze spi a co ze sie budzi:-( a po obiadku tez woła butle i to nawet po godzinie
Scarletka ładny żarłoczek z Bartka no to ze kleik za rzadki na smoczek do kaszki to wiem ale Malinka pisała o kaszce nie o kleiku,a kaszke tez mozna na mleku matki zrobic?