reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
a moja Lenka już dostała soczki jabłuszkowy i marchewkowy jabłkowy pije chetnie marchewke tylko troche wypije i zostawia ale ona ogólnie ma lepsze i gorsze dni na picie oczywiście soczki są rozcieńczone z wodą
tak sie dzisiaj zastanawiałam nad herbatka brzoskwiniową bo napewno lepiej ugasi pragnienei niż koperkowa bo zwykłą woda młoda od samego poczatku pluła na kilometr tyle że na opakowaniu pisze od5miesiąca ale koper pisało po 1miesiącu a dawałam jej wczesniej i nic jej nie było a wy co myślicie w końcu to herbata nie sok czy owoc
tak sie dzisiaj zastanawiałam nad herbatka brzoskwiniową bo napewno lepiej ugasi pragnienei niż koperkowa bo zwykłą woda młoda od samego poczatku pluła na kilometr tyle że na opakowaniu pisze od5miesiąca ale koper pisało po 1miesiącu a dawałam jej wczesniej i nic jej nie było a wy co myślicie w końcu to herbata nie sok czy owoc
papcia, moja Nadusia pluła ziołowymi cherbatkimi (koperkową, uspakajającą i ziałową) więc podaję jej jabłkową z melisa które teoretyczne jest od 4 m-ca, dlatego mysle, że spokojnie możesz podać jej tę brzoskwiniową, zwłaszcza, że macie za soba wprowadzenie soczków.
Asco
Fanka BB :)
Ola - mi podiatra sugerował czystą kaszkę ryżową na moim mleku, bez zadnych dodatków, 2x dziennie, na sniadanie i lunch. Przy karmieniu piersią polecał - łyżeczkę
Asco
Pinus - i jak Eryczek zareagował na nowy pokarm? Chetnie je?
Pinus - i jak Eryczek zareagował na nowy pokarm? Chetnie je?
smakuje smakuje pierwsze 2 łyżeczki zawsze sie krzywi ale potem w miarę ładnie je;-)
czasami zdarza mu sie pluć ha ha wtedy jestem cała w kropki;-)
Zobacz załącznik 364592
Asco
chyba i ja musze kupić kaszkę, mój Mały to co 1,5-2 godz. domaga się jedzenia Nie je dużo, ale za to dość często.
Jak szybko po tej kaszce go karmisz?
Jak szybko po tej kaszce go karmisz?
reklama
Podziel się: