reklama
Gaba rozpoczęła dziś swoja mięsną przygodę. Na początek Dynia z indykiem Hippa. Nałożyłam do miseczki normalną porcję. Przy końcówce stwierdziłam, ze dziecko ewidentnie jeszcze by podjadło, więc nałożyłam resztę ze słoiczka.. Skończyło się i tak histerią, że już nie ma Wnioskuję, że smakowało ;-)
pabella, moje bejbe przekonało się do obiadków dopiero po wprowadzeniu słoiczków z mięskiem. Same warzywa jej w ogóle nie zachwycały. A Hippowa dynia z indykiem jest fajna - podaję małej jutro. Dzisiaj jadła dynię z ziemniakiem z dołożonym indyczkiem ze słoiczka gerberowego, takiego z samym indykiem. Nie nadążałam łyżeczką machać tak wsuwała!
U nas też Hippowa dynia z indykiem i zupka włoska z cielęciną jedzone z zachwytem, ale reszta słoików firmy Hipp jest bleee co otwieram słoik to gorzej mu podchodzi. Wychodzi na to, że mój francuski piesek akceptuje tylko obiadki z Bobovity (Gerberem pluje dalej niż widzi)
a ja mam akurat cały parapet Hippów
a ja mam akurat cały parapet Hippów
juliaidaro
Fanka BB :)
mam zamiar jutro dac sloik i do tego 100 ml ugotowanej kaszy manny ...i tak codziennie moze co jais czas zamiast tego jakis deser z glutenem myslicie ze donrze wkoncu zrozumialam wprowdzadzanie tego nieszczesnego glutenu ;/??
mam zamiar jutro dac sloik i do tego 100 ml ugotowanej kaszy manny ...i tak codziennie moze co jais czas zamiast tego jakis deser z glutenem myslicie ze donrze wkoncu zrozumialam wprowdzadzanie tego nieszczesnego glutenu ;/??
kaszy manny ma być łyżeczka, nie 100ml
możesz dołożyć ją do słoiczka obiadku lub do owoców
juliaidaro
no lyzeczka myslalam ze ugotowana w 100 ml wody ;/kurde znowu cos zle skumalam ;/
no lyzeczka myslalam ze ugotowana w 100 ml wody ;/kurde znowu cos zle skumalam ;/
nie musisz gotować w takiej ilości wody,
albo kup taką np z Bobovity mannę owocową (ja taką kupuję i daję małemu do wieczornego karmienia 1 łyżkę), dodaj do mleka, albo słoika z owocami.Będzie jeszcze prościej
reklama
juliaidaro
a czyli sa takie nie na mleku tak?widzisz u nas nie maale sobie gdzis kupie.....a to ze to po 6 miesiacu to nic skoro on doperoo skonczyl 5??
i jeszcze pytanie czy te z glutenem deserki sloiczkow moza uznac za dzienna dawke glutenu...??
uwazasz ze jakbym zwykla kaszke gotowala tak jak mowilm tez bybylo ok???przepraszam ze tak wymyslam ale ten gluten to jakas moja zmora hahhahahhha......dziekuje Ci za wszytskie odpowiedzi
i jeszcze pytanie czy te z glutenem deserki sloiczkow moza uznac za dzienna dawke glutenu...??
uwazasz ze jakbym zwykla kaszke gotowala tak jak mowilm tez bybylo ok???przepraszam ze tak wymyslam ale ten gluten to jakas moja zmora hahhahahhha......dziekuje Ci za wszytskie odpowiedzi
Podziel się: